FIFA 23: Változtatott az EA a FIFA-pontok rendszerén

FIFA 23: Változtatott az EA a FIFA-pontok rendszerén

A játékosok még többet költhetnek a programra.

Jövő héten pénteken mindenki számára indul a FIFA 23. Előzetesen már a játékosoknak lehetőségük van elkezdeni építeni az Ultimate Team csapataikat a webes és telefonos alkalmazások segítségével. Már különleges lapok is érkeztek. Így hamarosan arra is lehetőséged lesz, hogy FIFA-pontokat vásárolj. Azonban figyelj arra, hogy ebben történt egy kis változás.

Ugyanis a különböző szintek módosultak, amit néhányan korán kiszúrtak. Eszerint megváltoztak az árak, ám nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk. Ugyanis nem lettek drágábbak a tierek, „csupán" eltávolítottak néhány alacsonyabb szintű opciót, és hozzáadtak néhány magasabbat. Nem meglepő módon ez nem sok mindenki tetszését nyerte el, ugyanis így még több pénzt hagyhatunk a játékban.

Íme, a teljes árlista:

  • 100 pont – $0.99
  • 500 pont – $4.99
  • 1,050 pont – $9.99
  • 1,600 pont – $14.99
  • 2,800 pont – $24.99
  • 5,900 pont – $49.99
  • 12,000 pont – $99.99

A tweethez mellékelt táblázatból kiderül, hogy a 250 és 750 pontos csomagokat is eltávolították a FIFA 23-ból. A 2.200-as tier felugrott 2.600-ra, ezzel együtt nőtt az ára, és ugyanez vonatkozik a 4.600-as tierre is, amely 5.900-ra emelkedett, ehhez igazodó árcédulával. A FUT-csomagok megvásárolhatók és kinyithatók lesznek FIFA-pontokkal, amint a korai hozzáférés megkezdődik. Abban az esetben sem kell megijedni, ha még maradt valutánk a FIFA 22-ből. Ugyanis átvihető a következő játékba. Amikor először belépünk a játékmódba, megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, hogy szeretnéd-e, hogy a korábban megvásárolt FIFA-pontjaidat hozzáadjuk a FIFA 23-as fiókodhoz. Egyszerűen csak erősítsd meg, hogy igen, és a megmaradt valuta máris várni fog rád, hogy elkölthesd a FUT Store-ban. Nagyon fontos! Amennyiben nem választod a FIFA-pontok átvitelét a FIFA 23 Ultimate Teambe való első bejelentkezéskor, akkor ez a lehetőség nem lesz elérhető újra, és a pontok elvesznek. Sajnos a FIFA 22-ből csak a FIFA-pontok vihetők át a FIFA 23-ba. A fel nem bontott csomagok, kozmetikai elemek és fogyóeszközök a tavalyi játékban maradnak.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vásároltál már FIFA-pontot?

  • 33 %
  • 67 %