LoL: Ennyi volt a "szupercsapat"-projekt, új klubjukat keresik a játékosok

Az LEC 2022-es nyári szezonjának papíron egyik legerősebb ötöse nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Egyre közeledik az átigazolási piac nyitásának időpontja, amely minden évben az egyik legizgalmasabb időszak a League of Legends e-sportrajongók számára. Nem kell azonban várnotok arra, hogy lejárjanak a szerződések, már most pörögnek az események. Az LEC-ben van egy csapat, amelynek két játékosa is megosztotta a közösségi médiában, hogy új klubot keres. A Team Vitality és a szupercsapat-projekt hivatalosan is megbukott, ezért a kezdőötös támogatója és dzsungelese úgy döntött (vagy a vezetőség mondta nekik), hogy itt az ideje dobbantani a franciáktól.

Labrov volt az első

A görög támogató hiába a legnagyobb veteránja jelenleg a keretnek, nem tervezi a maradást. Carzzy oldalán nem tudta igazán megmutatni mire képes, ezért bár a szerződése él még a VIT-nél, megengedték neki, hogy keressen új szervezetet, aki számít a szolgálataira.

Haru következik a sorban

Nagyon úgy tűnik, hogy egyetlen szezonnyi lehetőséget kapott csak Haru a Team Vitalitytől. Az SSG-vel világbajnoki címig menetelő dzsungelesnek voltak rosszabb és jobb pillanatai az elmúlt hónapokban, de igazán nagyot nem tudott alkotni. Nem szabad elfelejteni, hogy Bo, az FPX egykori cseréje már alig várja, hogy bemutatkozhasson a legnagyobbak között. A kínai játékos az elmúlt hónapokat azzal töltötte, hogy angolul tanult, valamint ütötte és verte az EUW legjobbjait Solo Queue-ban.

Szerintetek ki lesz az új támogatója és dzsungelese a Team Vitalitynek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Haru marad az LEC-ben?