18

Elmúltál már 18 éves?


/
Szigorúan 18+: Még ingyenes Steamen ez a játék, de hamarosan fizetned kell érte

Szigorúan 18+: Még ingyenes Steamen ez a játék, de hamarosan fizetned kell érte

A korai hozzáférés megmarad, azonban hamarosan pénzt kérnek majd érte a fejlesztők.

Az Epic Games Store oldalán még egészen csütörtök 17:00-ig nulla forintért behúzhatod az ARK: Survival Evolve és a Gloomhaven videójátékokat. Ha nem lenne valamiért szimpatikus neked ez a felület, akkor itt egy másik akció, ami esetleg felkeltheti az érdeklődésed. A Lunar's Chosen Steamen szeptember 30-áig még ingyenes, utána megkapja a program a v0.21-es frissítést. Ettől a ponttól kezdve már fizetni kell majd érte, vagyis még nagyjából egy heted van a könyvtáradhoz adni a vizuális regényt.

Lunar's Chosen

Nem árul zsákbamacskát a fejlesztőcsapat, ez egy klasszikus erotikus videójáték, amelyben a főszereplő szeme előtt egyetlen cél lebeg. Minél több karakterrel bújjon ágyba, miközben használja a Lunar istennőtől kapott speciális képességeket. Folyamatosan halad előre a történet, érkeznek az új jelenetek, még több karaktert csatornáznak be az események sodrásába. Tartalomból nincs hiány, de ne feledd, ez még mindig csak egy kezdetleges verzió. 

A "nagyon pozitív" steames értékelések között igazi csemegékre lehet bukkanni, mint azt a fenti kép is mutatja. Az ilyen játékokat nem kell komolyan venni, ezzel együtt kifejezetten nagy rajongói bázisa alakult ki a műfajnak az elmúlt években.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha NSFW-játékkal?