FIFA 23: Az EA nem viccel, hatalmasat csökkentettek a belga focista értékelésén

FIFA 23: Az EA nem viccel, hatalmasat csökkentettek a belga focista értékelésén

Eddig se volt gyorsvonat, de most az EA jóvoltából lerobbant teljesen.

Már csak pár nap és érkezik a FIFA 23. Egészen hihetetlen, már két hónap telt el az első előzetesek óta. A legtöbb pletyka megerősítést nyert, már a tartalom nagy része ismert, a ratingek érdekesebb részét is bejelentették, így a közösség már a megjelenést várja türelmetlenül. Lehet ez alól egy kisebb csoport kivétel: az Axel Witsel-rajongók. Nos, nagyon úgy tűnik, ez nem az Atlético Madrid belga középpályásának éve lesz, legalábbis a virtuális pályákon semmiképp.

A 33 éves játékos idáig sem tartozott az EA futballszimulátorának legjobb játékosai közé, de korrekt értékekkel rendelkezett. Azonban úgy tűnik a stúdiónak nem tetszett, hogy áttette székhelyét Dortmundból a spanyol fővárosba, ugyanis minden értékén csökkentett néhány pontot. -4 OVR rating, -9 shooting, -2 passing, -4 dribbling, -4 defending és -5 physicality. Ezek önmagában sem estek jól neki, se egy statisztika kimaradt, nem véletlenül. Kitaláltátok melyik? 

Valóban, a pace. Az EA konkrétan behúzta nála a kéziféket. Tavaly sem volt egy gepárd a maga 61-es sebességével, de még ezen is 27(!) pontot csökkentettek a fejlesztők. Én nem is tudom, hogy lesz játszható ő. A gyorsulása 33, a sprint sebessége 34 lesz. Sehova nem ér oda, a labdát sem nagyon lehet így cipelni vele. Tudom, védekező középpályás, de a gyorsabb támadókat, vagy gyorsabb labdajáratást nehéz lesz vele levédekezni. Ezzel azt hihetnénk, hogy a legnagyobbat esett valaha, de nem! A mexikói kapus, Guillermo Ochoa 87-es pace-szel rendelkezett a FiFA 17-ben, majd a következő évben majdnem megfelezték, 40 pontot levontak, így 47-es lett ez a ratingje.

Ti mit gondoltok Witsel helyzetéről?

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szereted Axel Witsel játékát?

  • 20 %
  • 0 %
  • 80 %