Nem hiszed el, de Geralt a három kismalaccal hadakozik az új The Witcher képregényben

Nem hiszed el, de Geralt a három kismalaccal hadakozik az új The Witcher képregényben

Geralt valószínűleg nem a házuk elfújásával fenyegeti majd a malacokat.

Andrzej Sapkowski világa, Geralt és a Witcherek (magyar fordításban Vajákok) története akkor kapott igazán nagy hírnevet, amikor a CD Projekt RED előállt az első The Witcher videójátékkal. A közösség azonnal megszerette a programot és az alapokként szolgáló könyvek is berobbantak a köztudatba, ekkor kapták meg angol fordításukat is.

Azóta nincs megállás, játékok, könyvek, ajándéktárgyak, ruházat, Netflix sorozat, képregények, mindenhol találunk már The Witcher termékeket. Ha tetszettek a játékok, erősen ajánljuk a különböző képregényeke tis, melyek minősége persze nem egységes, de mindegyik élvezetes, izgalmas és persze látványos is.

Hamarosan pedig új sztorival bővül a The Witcher képregények felhozatala, méghozzá egy egészen izgalmas történettel. A három kismalac és a farkas meséjét mindenki ismeri, mindenki hallotta már gyerekkorában, de nem úgy, ahogy most fogják elmesélni.

A már leközölt infók alapján, Geraltot Grimmwald városába hívják, ahol minden jel szerint egy vérfarkas szedi áldozatait. Geraltnak, mint Vajáknak, vele kellene elbánnia, de a városhoz érve összetalálkozik a nővérekkel is, akik egyszerűen a The Piglets névre hallgatnak és persze egészen új mederbe terelik majd a történetet.

A képre kattintva megtalálod a sorozat többi borítóját is. (forrás: Dark Horse Comics)

Nem tudni, még hogy ők hárman pontosan milyen lények, de az biztos, hogy a három kismalac és a farkas meséjéből érkeznek majd, csak éppen nem olyan formában, ahogy eddig ismertük őket. Hogy pontosan miként alakul majd a sztori, hogy hogyan dolgozzák fel az alapvetően gyerekmesét egy vérgőzös kalandban, az persze rejtély, de aki kíváncsi erre, az még idén decemberben elolvashatja majd a The Witcher - The Ballad of the Two Wolves füzetek oldalain.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a magyar kiadás mikor jelenhet meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!