Hirdetés

Gyere ki a PlayIT-re, játssz nyereményekért az Esport1 standjánál

Ne feledjétek, október 1-én PlayIT a budapesti BOK csarnokban!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Kereken egy hét múlva visszatér a PlayIT, méghozzá Budapestre, a BOK csarnokba! Ahogy minden éven, úgy most is számtalan izgalmas és érdekfeszítő programmal várja az esemény a látogatóit, melyek között reméljük, hogy te is ott leszel.

Ismét várnak a legszórakoztatóbb gamer rendezvények, a kedvenc videósaid és streamereid, a legjobb retro játékok, kvízműsor, színpadi programok, vetélkedők, cosplay show és persze a kiállítok standjai is, ahol kipróbálhatjátok a legjobb és legfrissebb játékokat és akár értékes nyereményeket is szerezhettek. Érdemes ellátogatnod majd az Esport1 standjához is, hiszen mi magunk is ott leszünk a PlayIT-en, megtárgyalhatjuk közösen a legújabb CS:GO, LoL vagy akár VALORANT pletykákat, kibeszélhetjük az új CoD-ot vagy a GTA 6 szivárgást és kipróbálhatjátok nyereményjátékunkat is.

Hogy pontosan milyen játékkal és milyen nyereményekkel várunk benneteket az egyelőre maradjon titok, találkozunk jövő héten a budapesti PlayIT-en és ott minden kiderül.

A részletes programért és bármely más információért keresd fel a PlayIT honlapját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!