A FIFA 23 legütősebb álomcsapata

A FIFA 23 legütősebb álomcsapata

Összeszedtük az egyes posztok legjobbjait.

Jövő héten már érkezik a FIFA 23, akiknek lehetőségük van játszani a korai hozzáféréssel, azoknak már holnapután nyílnak a virtuális futballpályák. Az Ultimate Team csapatát pedig már mindenki el tudta kezdeni építeni a webes alkalmazáson keresztül. Rengeteg játékos hivatalos ratingjét is ismerjük, most elhozzuk nektek az egyes posztok legjobbjait. Mondhatnánk, hogy az álomkezdőt, de nem csak 11 pozíció van, és nem akartam a felállás alapján dönteni, hogy ki maradjon ki.  

Emiatt összesen 15 játékosról van szó. Senki ne lepődjön meg, hogy az öt topliga képviselői találhatóak rajta. Amennyiben két játékosnak azonos OVR ratingje van, az alapján döntöttem, hogy az EA top 1000 rangsorában ki került előrébb. Így semmiféle szubjektív vélemény nem tükröződik belőle. Szóval, ha valaki szerint olyan név maradt ki, akinek helye lenne a listán, nos az EA-nél kell reklamálni. Most azonban következzenek a főszereplők.

Az alábbi képre kattintva tekintheted meg galériánkat, ahol megtalálod az egyes posztok legjobbjait.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Számodra mikor kezdődik a FIFA 23-kaland?

  • 20 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 80 %