FIFA 23: Izgalmas esemény szivárgott ki, amely jövő héten érkezhet

FIFA 23: Izgalmas esemény szivárgott ki, amely jövő héten érkezhet

Érdemes követni az eseményt, értékes kártyákat szerezhetünk.

Még meg sem jelent a FIFA 23, de már zakatolnak a promóciók. Nem meglepő, jó ideje megfigyelhető ez a tendencia, hogy az Electronic Arts az Ultimate Team eseményeivel próbálja fenntartani, sőt még növelni a közösséget. Folyamatosan tennivalóval látja el őket, megállás nélkül, így idejük sincs otthagyni a játékot még hetekre sem, mert lemaradnak a remek akciókról. A megjelenést követően nem sokkal máris érkezik egy olyam promo, ami értékes, fejlődő lapokat ad. 

A megbízható iparági bennfentes, Tom Henderson számolt be róla, hogy október 7-én, szombaton érkezik a Road to the Knockouts. Némileg meglepő lehet, hogy nem péntek este, lehet változtat ezen az EA. Azt, hogy mely játékosokat tartalmazza, egyelőre nem tudni, hivatalosan nem lett még bejelentve az esemény. Az RTTK-ban a nemzetközi klubfutball három sorozata, a Bajnokok Ligája, az Európa-Liga, valamint az Európa Konferencia Liga csapatai vesznek részt.

A játékosok kártyái pedig attól függően fejlődnek, hogy csapatuk túléli-e a csoportkört, és továbbjut-e a tavaszi kieséses szakaszba. Fontos megjegyezni, hogy ez kizárólag az adott kártya kupasorozatában működik, tehát aki harmadik helyen végez a kvartettjében, és eggyel lejjebb folytatja, az nem kap fejlesztést. A lapok pontszáma akkor is nőhet várhatóan, ha a játékos csapata megnyer egy bizonyos mennyiségű mérkőzést a hátralevő találkozókból.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a Road to the Knockouts promót?

  • 25 %
  • 75 %