Hirdetés

Elindult a magyar World of Warcraft világrekord kísérlet!

50 órányi videójáték...embert próbáló feladat, de a világrekordért bármit. Hajrá Barnabás!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Eredetileg szinte egy teljes hónappal ezelőtt indult volna el a rekord kísérlet, ám a természet közbeszólt. Sajnos a Barnabás mögött dolgozó technikai stáb több tagja is betegséggel küszködött, így az 50 órás WoW-menetet el kellett halasztani. Most azonban itt az idő a visszatérésre, Vujity-Zsolnay Barnabás, Vujity Tvrtko középső fia eltökéltebb, mint valaha, bele is vágott az óriási küldetésbe!

Persze a feladat semmit sem változott augusztus óta, Barnabás világrekordot szeretne felállítani, méghozzá azzal, hogy egyhuzamban 50 óráig játszik a Blizzard klasszikusával, a World of Warcrafttal. Ehhez a technikai támogatást az Esport1 stábja nyújtja, Barnabás ebben a pillanatban is a mi falaink között kergeti álmát, hogy nevéhez kapcsolódjon az egyik legértékesebb WoW-világrekord. A játék ma, szeptember 26-án, 10:40-kor kezdődött és te is végig követheted azt, teljes egészében, hajnalok hajnalán is.

Barnabás a saját Twitch csatornáján streameli a rekord kísérletet, csatlakozzatok hozzá, biztassátok őt a hosszú kaland során! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!