Elindult a magyar World of Warcraft világrekord kísérlet!

Elindult a magyar World of Warcraft világrekord kísérlet!

50 órányi videójáték...embert próbáló feladat, de a világrekordért bármit. Hajrá Barnabás!

Eredetileg szinte egy teljes hónappal ezelőtt indult volna el a rekord kísérlet, ám a természet közbeszólt. Sajnos a Barnabás mögött dolgozó technikai stáb több tagja is betegséggel küszködött, így az 50 órás WoW-menetet el kellett halasztani. Most azonban itt az idő a visszatérésre, Vujity-Zsolnay Barnabás, Vujity Tvrtko középső fia eltökéltebb, mint valaha, bele is vágott az óriási küldetésbe!

Persze a feladat semmit sem változott augusztus óta, Barnabás világrekordot szeretne felállítani, méghozzá azzal, hogy egyhuzamban 50 óráig játszik a Blizzard klasszikusával, a World of Warcrafttal. Ehhez a technikai támogatást az Esport1 stábja nyújtja, Barnabás ebben a pillanatban is a mi falaink között kergeti álmát, hogy nevéhez kapcsolódjon az egyik legértékesebb WoW-világrekord. A játék ma, szeptember 26-án, 10:40-kor kezdődött és te is végig követheted azt, teljes egészében, hajnalok hajnalán is.

Barnabás a saját Twitch csatornáján streameli a rekord kísérletet, csatlakozzatok hozzá, biztassátok őt a hosszú kaland során! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!