LoL: Aggasztó hírek érkeztek a Fnatic háza tájáról néhány nappal a Worlds kezdete előtt

LoL: Aggasztó hírek érkeztek a Fnatic háza tájáról néhány nappal a Worlds kezdete előtt

A tavalyi blama után ez nem sok jóval kecsegtet.

Európa egyetlen világbajnok csapata nagy gondban van. A Fnatic rajongói valószínűleg erősen elkezdtek izzadni, miután a csapat egy igen aggasztó bejelentést tett közzé közösségi oldalain. Ráadásul megint köze van Upsethez.

A tavalyi év után a szervezet szurkolói összeszorult szívvel várják a vb-rajtot, miután a csapat sztár ADC-je, Upset családi okok miatt akkor visszalépett a szerepléstől, nélküle pedig a csapat 1-5-ös mérleggel utolsó helyen végzett a C jelű kvartettben a Royal Never Give Up, a Hanwha Life Esports és a PSG Talon mögött. Most pedig ő és Hylissang pozitív koronavírus tesztet produkált. Mindössze hat nappal a selejtező első napja előtt.

„A Worlds rajtja rohamosan közeledik, mi pedig szeretnénk tájékoztatni a csapat híreivel kapcsolatban a fantasztikus szurkolóinkat. Sajnálatos módon Upset és Hylissang pozitív koronavírus tesztet produkált. Emiatt a tervezettnél később utaznak Mexikóba. Most szoros párbeszédben vagyunk a Riot Gamesszel az ügy kapcsán, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a csapat biztonságban és időben megérkezzen az első napig, amely szeptember 29-én lesz. A játékosaink egészsége minden másnál fontosabb. Mindketten jól érzik magukat, minél gyorsabb felépülést kívánunk nekik. Folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket a fejleményekről" – írták pénteken.

A csapat többi tagja, Wunder, Razork és Humanoid már a reptérről és a repülőről jelentkezett be a csapat videósával, Pete-tel együtt. Reméljük a bot lane duója is csatlakozhat rövidesen hozzájuk, és a betegség nem lesz hatással a teljesítményükre. Főként, mert nagy lehetőséget kapott a Fnatic, ugyanis a play-in gyengébbik csoportjába került, ahol papírforma szerint minden esélyük megvan az egyenes feljutásra a fő eseményre. Reméljük, ezúttal nem húzza keresztbe a számításaikat egy külső tényező. A Fnatic az Evil Geniuses csapatával találkozik először magyar idő szerint csütörtök 23 órakor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted meddig jut a Fnatic a Worldsön?

  • 43 %
  • 21 %
  • 21 %
  • 7 %
  • 7 %
  • 0 %
  • 0 %