Egy korszak vége – Lemondott a G2 elnök-vezérigazgatója

Egy korszak vége – Lemondott a G2 elnök-vezérigazgatója

Megosztó személyiség volt, de az biztos, hogy a semmiből egy valóságos e-sportbirodalmat teremett, amiért milliók rajonganak.

Pontosan egy hete, múlt hét vasárnap robbant ki a botrány a G2 körül, miután a cég CEO-ja, Carlos "ocelote" Rodriguez együtt bulizott Andrew Tate-tel, sőt, miután a követői szóvá tették ezt, még meg is védte őt. Óriási hullámokat csapott ez, a közösség elfordult Carlostól, sőt, még a saját csapatán belül is ellenségekre talált. Ahogy az várható volt, ezt nem tudta így tartani a cég.

Bár az elnök-vezérigazgatót szinte azonnal 8 hetes kötelező szabadságra küldték, a G2 pedig rögtön elkezdte a kármentést, a közelgő veszedelem első jelei már megmutatkoztak. Volt olyan szponzoruk, ami 2 napon belül lekerült a szervezet hivatalos képeiről, a csapat pedig lemaradt a VALORANT legújabb franchise alapú rendszeréről is. Innen csak idő kérdése lett volna, hogy az első dominó mikor löki fel a következőt, hogy mikor indul meg a lejtőn a G2.

Ha kíváncsi vagy az ügyre, hallgasd meg podcastunk legfrissebb részét, amiben éppen ezzel foglalkoztunk.

Ahogy azt a legtöbben várták, a G2 egyetlen kiutat talált a botrányból, eltávolították a CEO-t. Carlos "ocelote" Rodriguez, a G2 alapítója és elnök-vezérigazgatója tegnap lemondott posztjáról, hátat fordított e-sportbirodalmának. Érzelmektől telítődve, könnyekkel küszködve búcsúzott a csapattól, amit ő hozott létre, amit ő tett naggyá.

A G2 közleményben tudatta a friss információkat a követőivel, melyben elmondták, hogy elfogadták Carlos lemondását, továbbra is elkötelezettek a szurkolóik felé, továbbra sem tűrnek meg semmilyen kirekesztő megnyilvánulást és továbbra is azon fognak dolgozni, hogy a G2 az e-sportvilág éllovasa lehessen. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki veheti majd át ocelote helyét, az viszont biztos, hogy ezzel egy korszak lezárult, ma már nem az a G2 létezik, amelyiket eddig ismertük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!