VALORANT: Botrány és dráma, befellegezhetett a G2 Esportsnak

Egy szavahihető újságíró és informátor forrásai szerint a G2 Esports VALORANT franchise spotjait elveszi a csapattól a Riot Games.

Tovább gyűrűzik a dráma a G2 Esports szervezetében. Néhány napja a felügyelőbizottság nyolchetes kényszerszabadságra küldte Carlos "ocelote" Rodrigezt elnök-vezérigazgatót. Az Andrew Tate-tel közös partiról feltett videó, majd az ezt követő reakciók miatt kénytelenek voltak átmenetileg felfüggeszteni az ex-LoL-profit, azonban úgy tűnik, hogy ez a döntés csak egy jéghegy csúcsa.

NeL forrásai szerint a G2 VALORANT franchise spotjai veszélybe kerültek, avagy hiába vásárolták be magukat az észak-amerikai és európai topligába, nem indulhatnak majd a versenyeken. Ezt az információt George Geddes újságíró megerősítette, avagy tényleg eljöhet a G2 sötét korszaka. Amit tudni kell, hogy a legnagyobb e-sportszervezet jelenleg Európában az ocelote által felépített birodalom, avagy a Szamurájok megkerülhetetlen szereplői a folyamatosan fejlődő ökoszisztémának. League of Legends csapatuk bajnoki címeket halmoz az LEC-ben, miközben nemzetközi szinten abszolút az elitbe tartozik. A Rocket League triójuk második helyen végzett a nemrét megrendezett RLCS Worldsön. CS:GO-ban jelenleg 7. helyen szerepel a logójuk a HLTV világranglistáján és még lehetne sorolni.

Hogy milyen további következményekkel kell szembenéznie a G2-nak? Erre a kérdésre nehéz megtalálni a választ jelenleg. Az biztos, hogy az összes nagy, a G2-hoz valamilyen módon kapcsolódó partner folyamatosan dolgozik azon, hogy mit lépjen a szervezettel kapcsolatos botrány kirobbanását követően.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kizárják az LEC-ből is a G2-t?