FIFA 23: Sok panasz érkezik a játékra

FIFA 23: Sok panasz érkezik a játékra

Az első reakciók nem túl bíztatóak.

Néhány játékos már játszik a FIFA 23-mal, amely nálunk hivatalosan ma érkezik az EA Play-előfizetők és Ultimate Editionnel rendelkezők számára. A szélesebb közönség pedig pénteken kezdheti meg a gólgyártást. Azonban a világ egyes részein már tegnap este is szeptember 27. volt, ezért hozzá lehetett férni idő előtt a játékhoz. Nos, sokan le is írták az első tapasztalataikat.

Ezek közül sok nem volt épp pozitív. A játék teljesítményére panaszkodnak, hogy nagyon rosszul fut. Vannak, akik azt írják, a kapuskirúgások, szögletek és átvezető animációk 10 fps közül futnak. Maga a meccs 80-nal, de 40-nek érződik. A posztoló állítása szerint erős vassal rendelkezik, így az nem lehet probléma. Az állításaival mások is egyet értettek, tehát nem egy egyedi esetről van szó. Van aki szerint a GeForce Experience beta installálása megoldja a gondot, ezt nem próbáltuk, megerősíteni nem tudjuk. Mások a Vsync bekapcsolását javasolják. Azonban PS5-ön is megfigyelhető volt ez a jelenség.

Olyan hiba is előkerült, hogy nem működnek olyan kontrollerek, amely más programoknál tökéletesen funkcionálnak. Tehát nem problémamentes az indulás, ami nem néz ki jól, főleg, hogy óriási hype-pal érkezett a cím, amelynél az EA megígérte, hogy minden idők legnagyobb durranása lesz. Eddig nem ezt látjuk, remélhetőleg gyorsan javítja őket a stúdió, és tényleg – pozitív értelemben – emlékezetes játékélményt nyújt majd az utolsó FIFA-EA együttműködés.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már a FIFA 23-at?

  • 25 %
  • 75 %