FIFA 23: Vége a kritikus hangoknak, mostantól elnémíthatod a bírálóidat

FIFA 23: Vége a kritikus hangoknak, mostantól elnémíthatod a bírálóidat

Persze ennek a legjobb módja még mindig az, ha jól játszunk.

A legtöbb ember nem szereti, ha kritikát kap. Nem kezeli jól. Főként akkor nem, ha olyan helyről érkezik, amelyre nem néz fel. Emiatt nem is fogadja el a bírálatot, és nem az építő jelleget látja benne, hanem a bántást. A védekező mechanizmus nem véletlen, az internet (a való élet is) tele van rosszindulattal és irigységgel, így sokszor akkor is negatív megjegyzést kapunk amikor nem indokolt. Most a FIFA 23 során egy kritikus hangot elnémíthatunk, ha nem vagyunk rá kíváncsiak.

A próbaverziót már javában pörgeti a közösség egy része, és a beállítások között észrevettek egy olyan opciót, amely szerint a kommentátorok kritikáit lehet ki-be kapcsolni.

Eszerint „utasíthatjuk" Derek Rae-t és Stewart Robsont, hogy csak a semleges tényeket közöljék, esetleg dicsérjenek, de a hibákra nem mutassanak rá. Azonban úgy tűnik, ez nem működik tökéletesen:

Bár elég furcsa lenne más játékokban, ha egy narrátor ilyet csinálna, (képzeljétek csak el, milyen lenne, ha egy LoL-meccs során egy külső hang beszólna az elhibázott smite-ra, vagy CS-ben egy elrontott lövésre például), a FIFA-ban azért ez nem annyira életidegen, révén a beszélő nem elsősorban téged, hanem a csapatot elemzi, ahogyan azt teszik egy valós mérkőzés során is. Egy gyengébben sikerült félidő végén mégsem zenghet dicshimnuszokat a teljesítményünkről. Azonban, ideges érzelmi állapotban zavaró lehet, így meg van a lehetőség rá, hogy megszüntessük, ha úgy érezzük, gátol a jó teljesítmény elérésében, vagy szimplán nem szeretnénk rossz megjegyzéseket hallani.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Téged zavarnak a kritikus szavak?

  • 33 %
  • 67 %