Akciófigyelő: Újabb két játék vár rátok ingyen az Epic Games Store-ban!

Akciófigyelő: Újabb két játék vár rátok ingyen az Epic Games Store-ban!

Az egyik cím ma debütál Epicen, rögtön behúzhatjátok egy hétig nulla forintért.

A gamerek számára minden csütörtök 17:00 az egyik olyan időpont, amelyet érdemes felvésni a naptárokba. Ekkor cseréli le az Epic Games Store a heti ingyenes játékait, most sincs ez másképp. Az ARK: Survival Evolved és a Gloomhaven innentől már nem kaparintható meg 100%-os kedvezménnyel, cserében itt van a Runbow és a The Drone Racing League Simulator, amelyekért nem kell fizetnetek egyetlen forintot sem. Előbbi program 14,99 euróba került Steamen jelenleg, utóbbiért 9,99 eurót kér el a Valve. Ez azt jelenti, hogy ha elfogadjátok az EGS ajánlatát, avagy regisztráltok és beállítjátok a kétfaktoros hitelesítést, akkor összesen 10 500 forintot spóroltok.

Runbow

Online és helyi többjátékos módban egyaránt játszható ez a remek kis program, amelyben a pontos időzítésen múlik minden. A különböző játékmódokban (Run, Arena, King of the Hill) remekül szórakozhattok a haverokkal, azonban nem árt, ha szeretitek a platformereket. Óriási csodát nem érdemes várni a 13AM Games fejlesztőinek játékától, de ha szerettétek például a Speedrunnerst, akkor ezzel is tegyetek egy próbát.

The Drone Racing League Simulator

Ezen a héten a másik ingyenes játék a The Drone Racing League hivatalos adaptációja. Drónok versenyeznek egymással oly módon, hogy különböző feladatokat teljesítenek. A "Search & Destroy" játékmódban például megjelölt luftballonokat kell kipukkasztani minél gyorsabban. Ha ügyesen bántok a kontrollerrel, akkor ezeket a precíziós mozdulatokat igénylő kihívásokat mindenképpen próbáljátok ki.

Az ingyenes Runbow és The Drone Racing League Simulator videójátékokat október 6-án, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!