Roham 2022: Átalakítások Himmelsdorf térképen

Roham 2022: Átalakítások Himmelsdorf térképen

A Roham 2022 játékmódban több térkép is megváltozik, így többek között Himmelsdorf is.

A normál csatáktól eltérően, Roham módban csak X-es szintű járművek vehetnek részt, csapatonként 7 parancsnokkal. Figyelembe véve ezt a jelentős különbséget és a versengés növelése érdekében a kilenc pálya közül ötöt módosítottak a Wargaming fejlesztői. Himmelsdorf térképen a pálya nyugati részén lévő vasútvonal területe további tehervagonokat és épületeket kapott, hogy fedezékként szolgáljanak. Pár épületet is eltávolítottak a fejlesztők, hogy ezzel további útvonalakat nyissanak. Továbbá a pálya közepén lévő szökőkutat (F5) átdolgozták.

Normál játékmód

Roham játékmód

A módosítások egyszerre teszik dinamikusabbá a játékélményt Himmelsdorf térképen, valamint biztosítanak további fedezéket a játékosok számára. Ugyanakkor az újonnan hozzáadott elemek koránt sem a passzív játékot segítik elő, hanem még inkább megkönnyítik az átmozgásokat és az aktív játékot. Az alábbi képre kattintva galériánkban további játékbeli fotókat is megtekinthettek a módosításokról.

TOVÁBBI PÁLYAMÓDOSÍTÁSOK:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.