FIFA 23: Apró trükkel tökéletes szögletet hajthatsz végre

FIFA 23: Apró trükkel tökéletes szögletet hajthatsz végre

A leírás után egy rövid videót is megnézhettek a teendőkról.

Az új FIFA-játékok kezdete mindig izgalmas. A játékosok tiszta lappal indulnak egy új útra, és megpróbálják felfedezni, mi működik és mi nem. Minden újnak és frissnek tűnik, legyen szó akár a legjobb felállásról, a legjobb játékosokról vagy az új mechanikák megtanulásáról.

A FIFA 23 sem különbözik ettől, számos új funkciót és mechanikát vezet be, amelyek megszokása időbe telik. Egy új meta leleplezése megköveteli, hogy mindent és mindenkit kipróbálj, amíg meg nem találod azt, ami a legjobban működik. Ilyen pontja lehet a játéknak a szöglet. A jó pontrúgások megkönnyíthetik az életedet, ám kivitelezésük nem egyszerű. Főleg annak nem, ha az azt elvégző játékos közvetlenül rúg gólt. Ez a valóságban nagyon ritka, és a kapus vastagon kell hozzá. A FIFA-játékokban talán még nehezebb, de nem lehetetlen, ezt mutatta be egy felhasználó is, az egyik legnépszerűbb FIFA-val foglalkozó fórumon.

A FIFA 23 megszünteti a célzás körös módszerét, és egy vonallal helyettesíti, amely megmutatja, hogy a labda merre fog haladni az első néhány méteren. Kontrollerrel a bal joystick az irányt, a jobboldali a magasságot és a lövés típusát állítja. Hogyan rúgjunk gólt szögletből?

  • Válasszd ki az irányt!
  • Rúgasd a labda bal szélét, hogy megcsavard (baloldalról ballábas futballistával)
  • Nyomd hosszan a keresztladba gombot, hogy nagy erővel rúgd be a labdát.

Pontosabb részletekkel, az erő legyen nagyjából 3,5 sávos, swingerben, és az ötösön belülre célozz. Természetesen gyakorolni kell, valószínűleg nem megy majd elsőre. Azonban veszélyes fegyver lehet a kezedben, főként Ultimate Teamben, ahol az ellenfél maga irányítja a kapust, és túlságosan kimozgatja azt.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is beleveted már ma a játékba?

  • 0 %
  • 17 %
  • 83 %