Hirdetés

Siess és gyűjtsd be a régi klasszikus stratégiai játékot ingyen!

Hamarosan érkezik a reboot, addig élvezhetjük az eredetit.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A '90-es évek 4X játékklasszikusának, a Master of Magicnek a reboot változata kapott egy megjelenési dátumot, amely már nincs messze, így az epekedő rajongók már lassan számolhatják vissza, mennyit kell még aludniuk. Annak érdekében, hogy elvonási tüneteiket enyhíthessék, most ingyenesen megszerezhetik az eredeti verziót.

Október 2-ig van időd, hogy megkaparintsd az eredeti Master of Magic ingyenes példányát a gog.com-on, a rebootolt Master of Magic pedig december 13-án jelenik meg. Amely azért jöhet létre, mert a Slitherine 2019-ben megszerezte a sorozat jogait az Ataritól, hogy aztán az indie fejlesztő MuHa Gamesszel közösen felújítsák a 1994-es klasszikust.

Ahhoz, hogy ingyenesen a tiéd lehessen, látogass el a GOG.com ajándékozási oldalára. Érdemes minél előbb megtenned, mert az akció – ahogyan már említettem – vasárnap délután 16 óráig tart. Az eredetihez hasonlóan az új Master of Magicben is 14 faj közül választhatsz, több mint 200 varázslat és egységtípus, valamint a különleges képességek hatalmas tárháza várja majd a mágián keresztül a világuralomra törő játékosokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te játszottál az eredeti Master of Magickel?

  • 60 %
  • 40 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • GeryDee 2 hónapja
    Köszönjük!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!