World of Warcraft: Megjelenési dátumot kapott a Dragonflight

World of Warcraft: Megjelenési dátumot kapott a Dragonflight

Tartja a megszokott trendet a Blizzard.

Nehéz lenne azzal vádolni a Blizzardot és a World of Warcraftot, hogy a játék fénykorát élné. A színvonal erősen megkopott az utóbbi időben, az érdeklődés pedig csökkent az új kiegészítők után, ezért is próbálta meg a cég visszacsábítani a játékosokat a felújított klasszikus kiegészítőkkel. Jelenleg a talán legjobb Wrath of the Lich Kingnél járunk, amely felújított előzetest is kapott.

Persze nem szabad a múltban ragadni, így gondolja ezt a Blizzard is, ezért hozza ki továbbra is az új tartalmakat. Nincs arra bevett szokásuk, hogy az év mely hónapjában jön ki, de jellemzően az év vége fele. A Cataclysm decemberben, a Mists of Pandaria szeptemberben, a Legion és a Battle for Azeroth augusztusban érkezett, ugyanakkor a Warlords of Draenor vagy a már említett WotLK novemberben. Ebbe a sorba áll be a Dragonflight is, amely 2022. november 28-án érkezik! A gyakorlatban ez nálunk 29. 0:00 órát jelent.

„A Dragonflightot a hihetetlen közösségünkre gondolva készítettük el, és azzal a vággyal, hogy visszatérjünk ahhoz, amit mindannyian a legjobban szeretünk: Azeroth pompájához és karaktereihez, a játékosainkkal, mint hősökkel" – mondta Holly Longdale, a World of Warcraft executive producere. „Mindenkit meghívunk erre az új kalandra, ahol a sárkányok tájain kalandozzunk, részesei lehetünk ősi örökségüknek, és együtt fedezhetjük fel e föld titkait."

A World of Warcraft Dragonflight 8 új dungeonnal, valamint négy új zónával indul amelyek mindegyike az ősi sárkányok aspektusai köré épül. A Dragonflight feloldja a Drachtyr fajt is - egy drakón fajt, amely képes tetszés szerint váltani az emberszabású és a sárkány alak között. Emellett egy egyedi Evoker classt is kapnak, amely a sárkányfaj misztikus adottságait kihasználva távolsági dpsként vagy healerként is használható. Továbbá lesz egy új skill, a Dragonriding, amely szükséges lesz ahhoz, hogy a Dragon Isles különleges sárkányait zabolázzuk meg. A WoW világában van már 1000 meg egy sárkány mount, azonban most egy továbbgondolt utazásban lehet részünk. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te inkább a Classickal vagy a Dragonflighttal játszol?

  • 100 %
  • 0 %