Fantasztikus minőségben tért vissza a Wrath of the Lich King előzetese

Ismét útra kelnek a harcosok, hogy legyőzzék a Lich Kinget.

Elindult a következő Classic kiegészítő a World of Warcrafthoz, a Wrath of the Lich King, amely talán a legnépszerűbb a közösség körében, emiatt nagyon várták a játékosok a megjelenését. A Blizzard pedig kiadta a hozzá tartozó, felújított előzetest, ami igazán libabőrös ennyi év távlatából is. 

Mindezt lélegzetelállító minőségben, már 4k-ban is lejátszható a videó. Arthas megölt apja, Terenas Menethil II király narrációjában láthatjuk, amint a Lich King kiolvad a jégből, majd a Frostmourne-nal feltámasztja Sindragosát, Malygos hitvesét a Blue Dragonflightból. Ezek után pedig a holtak légióját állítja maga mellé, hogy az élők ellen induljon háborúba. A legyőzésében segít Vujity-Zsolnay Barnabás is, aki a stúdiónkban éppen megpróbálja megdönteni a leghosszabb wowozás világrekordját, a kitűzött cél 50 játékóra. Barnabás a saját Twitch csatornáján streameli a rekord kísérletet, csatlakozzatok hozzá, biztassátok őt a hosszú kaland során! 

Néhány napja is került ki egy előzetes, amelyben végignézzük Northrend területeit, ahogy a Horde és az Alliance seregei is foglalják el, hogy szép lassan eljussanak Ice Crownig, és megküzdjenek Arthasszal, a Lich Kinggel.

Kellemes bizsergés fut át rajtam, amikor ezeket a nosztalgikus videókat nézem. A Lich King előzetese is olyan videó, amelyet többször megnéztem az évek során, nagyon jó élményeket szereztem a kiegészítő során, ezzel pedig sok más játékos is így van. Ne feledjétek, küldetés megakadályozni a jóslatot: „When my days have come to an end, you shall be king!"

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is vártad már a Wrath of the Lich King Classicot?

  • 20 %
  • 80 %