LoL: Több csapatot is betegséghullám sújtott a Worlds első napján

LoL: Több csapatot is betegséghullám sújtott a Worlds első napján

Szerencsére meccset senkinek sem kellett kihagyni a tegnap megbetegedtek közül.

Az első nap nem indult zökkenőmentesen a 2022-es Worldsön, több probléma is hátráltatta a rendezést. Több technikai hiba is felütötte a fejét, de a játékosok oldaláról sem volt minden rendben, ugyanis jónéhányan megbetegedtek. A Fnatic már a vb kezdete előtt jelezte, hogy alsó ösvényes duója, Hylissang és Upset koronavírusos lett. Upset végül időben meggyógyult, a teljesítményén egyáltalán nem látszott a felkészülés során felmerülő nehézség. A bolgár támogató az első játéknapot kihagyta, várhatóan ma már pályára lép. Azonban mint ez a közvetítésből kiderült, más szervezetek is érintettek.

Rögtön az első mérkőzésen azt vehettük észre, hogy három játékos nem ül a székében a színpadon. Előzetes bejelentést nem kaptunk, azonban kiderült, hogy a MAD Lionsból Elyoyát és UNF0RGIVENt az Isurusból ADDt kellett elkülöníteni. Játszottak, csupán egy másik teremben, távol másoktól. A biztonság az első, így várhatóan további ilyen esetket fedezhetünk majd fel, amelyet a Riot Games is megerősített. Azok az idézők, akik a pozitív teszt ellenére jól érzik magukat és tudják vállalni a játékot, erre engedélyt kapnak izoláltan.

Több csapat kiadott hivatalos csatornáján közleményt, ám ez időben később volt, mint ahogy felfedezhettük a játékosok hiányát.

Egészen addig nem csatlakozhatnak társaikhoz, amig nem produkálnak negatív tesztet. Érdekes volt továbbá, hogy a teljes Fnatic hiányzott a közönség elől, ott nem tudni pontosan, hogy most kit sújt a kór. Rajtuk kívül az Evil Geniusesból Vulcan, valamint DetonatioN FocusMe három tagja is elkülönítve játszott, és további megbetegedésre számíthatunk sajnos.

Mindenkinek jó egészséget és mielőbbi gyógyulást kívánunk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nézted élőben az első nap meccseit?

  • 60 %
  • 40 %