Ingyen szerezhetsz meg egy Icon-lapot már a FIFA 23-hoz

Ingyen szerezhetsz meg egy Icon-lapot már a FIFA 23-hoz

A játék elején jól jön egy erős lap, érdemes lehet rá lecsapni.

Az Electronic Arts hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, hogy megszerezhető egy kölcsön lap, választhatunk a francia Zinedine Zidane, az olasz Paolo Maldini és a holland Johan Cruyff Icon-verziói közül. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy feliratkozunk a hírlevélre, hogy értesítést kapjunk a legfrissebb hírekről és promóciókról.

Sajnos mindössze három mérkőzésig használhatjuk a kártyát, de a játék elején, amikor még nem rendelkezünk ütős csapattal, jól jöhet egy erős játékos, ha egy fontos mérkőzést kell megnyerni. Aki később szeretné ezt megtenni, annak is lehetősége van erre, ugyanis az akció egészen 2023 március 31-ig érvényes.

Ahhoz, hogy megkapjuk, elég a feliratkozás után bejelentkezni az Ultimate Teambe a FIFA 23-ban. Fontos, előfordulhat az is, hogy nem lesz azonnal elérhető, ugyanis 72 órán belül dolgozza ezt fel a rendszer. Természetesen EA-fiókonként csak egyszer vehető igénybe, és a fiókhoz tartozó e-mail címmel kell feliratkozni a hírlevélre.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te feliratkozol a hírlevélre?

  • 50 %
  • 0 %
  • 50 %