Hirdetés

Nagy leárazásokkal találkozhatunk az Ubisoft Store-ban

Kezdetét vette az őszi leárazás, most érdemes lecsapni a játékokra.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Most már hivatalosan is itt az ősz, hiszen az Ubisoftnál elkezdődött az évszakos leárazás, melynek köszönhetően sokkal kedvezőbb áron gyűjthetjük be a kinézett játékokat. A több száz leárazott termék között válogatva találkozhatunk olyanokkal, melyek jelenleg akár az eredeti ár ötödéért beszerezhetőek.

Mindenkinek ajánlom, hogy böngéssze át az Ubisoft Store-t, mert ez tényleg egy különleges lehetőség a spórolásra, de alább összeszedtem pár népszerű játékot – ami a legtöbbeteket érdekelheti –, melyekhez most jóval olcsóbban hozzájuthattok.

A leárazások egészen október 13-ig tartanak. Ezenfelül ha a FRESH" kódot használjátok, akkor egy termék vásárlásakor 10%, kettő estén pedig 20% kedvezményben részesülünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szoktál vásárolni a leárazások alkalmával?

  • 0 %
  • 92 %
  • 8 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • simonjanos 2 hónapja
    pont október 10-ig van free account: Far Cry 6 kijátszva erősen, mondjuk DLC-k-ek lehet még végigtolom (~3x 1-2 óra : ) Assassin's-ból is elég az Origins és Odyssey ... Még beleférhet némi For Honor is, Anno-ból meg ott van az előző ingyenesen - szóval (én) full free XD
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!