FIFA 23: Magyar játékossal érkezett meg a hét csapata!

FIFA 23: Magyar játékossal érkezett meg a hét csapata!

Gratulálunk a magyar válogatott vezérének!

A magyar válogatott remek teljesítményt nyújtott a Nemzetek Ligájában, megverte Németországot, végül a második helyen végzett csoportjában Olaszország mögött. A nemzeti csapat remek egyéni teljesítményeket is megvillantott, amely nem kerülte el az EA figyelmét sem. Ugyanis a válogatott szünet ellenére a Team of the Week nem állt meg, a második héten pedig magyar játékost is köszönthetünk, méghozzá Willi Orbant!

Elindult mindenki számára a játék, amely nem volt zökkenőmentes. Az EA ezúttal is sok promóciót bocsát a játékosok rendelkezésére. A TOTW így nem a legfontosabb a játékosok életében, azonban segít a piac egészségének megőrzésében, és komoly fejlesztéseket kínál mindenki számára.

Orban mellett tagja a Hét csapatának Mohamed Salah, Luka Modric vagy Christian Eriksen is, csak hogy néhány nagyobb sztárt említsek. Nem mindennapos, hogy magyar játékos bekerül, így nagyon jó hír a hazai közösség számára, érdemes lehet lecsapni rá, amennyiben esély nyílik erre, már csak a gyűjtemény miatt is.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Elégedett vagy a hét csapatával?

  • 40 %
  • 60 %