Hirdetés

Félmilliárd dollárnál jár a játék, amely talán sosem jelenik meg hivatalosan

A közösségi finanszírozás révén elképesztő összeget kaszált már ez a projekt, de egyelőre még mindig az alfa-verziónál járnak a fejlesztők.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Az űr végtelensége és a sci-fi műfaj egyvelege talán még sosem hozta ennyire lázba a stílus szerelmeseit, mint maga a Star Citizen. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy a Cloud Imperium Games által fejlesztett videójáték továbbra is kapja a támogatást a közösségtől, de még mindig nem tudni mikor jelenhet meg hivatalosan. Alapvetően ezzel nem lenne probléma, de mára átlépte az 500 millió dolláros határt a közösségfinanszírozás, a videójátéknak pedig 2012-ben álltak neki.

Arra viszont nem lehet panasz, hogy ne állnának elő a fejlesztők mindig valami újdonsággal, nem rég például kiadták a 3.7.2-es frissítést, de a program még mindig csak alfa státuszban van, miközben teljes homály fedi a megjelenési dátumot. Eközben a Roberts Space Industries, amely az egyik játékon belüli, űrhajókat gyártó vállalatról kapta a nevét, az űrjátékra adományozott pénzösszeget, valamint az egyidejű felhasználók számát büszkén osztja meg a hivatalos weboldalon. Az elmúlt 10 évben sikerült fél milliárd dollárt összegyűjteni a projektre:

A játék egyébként játszható és a legújabb patch számos funkcióval egészíti ki a hajókat, helyszíneket és új szállítási küldetéseket is tartalmaz. Ennek ellenére a rajongók továbbra is várják a Star Citizen teljes kiadását, de ők is csak a sötétben tapogatóznak ezen a téren. Az Alpha 3.18-as és a 3.19-es update a tervek szerint 2022 harmadik és negyedik negyedévében jelenik meg és további új helyszíneket, hajókat és játéklehetőségeket is magával hoz, beleértve a játék ingyenes sandbox módjához kapcsolódó további tevékenységeket. A játék régóta várt egyjátékos kampánya, a Squadron 42, amelynek főszereplője Mark Hamill és Gary Oldman lesz, szintén még mindig megjelenési dátumra vár.

Ha esetleg valaki nem tud tovább várni a Star Citizen teljes megjelenésére, érdemes lehet kipróbálni a legjobb szimulációs vagy a legjobb űrjátékokat, köztük az Eve Online-t és a megjelenése óta sokat fejlődő No Man’s Sky-t.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!