Akciófigyelő: Két "pokolian" szórakoztató játékot ad ingyen jövő héten az Epic

Dupla játék, dupla élvezet, avagy ez is lehetne a jövő heti ingyenes Epicről behúzható játékok mottója.

Az elmúlt hetekben bizonyára remekül működött az Epic Games Store stratégiája, így nem szeretnének szakítani azzal a trenddel, hogy egyszerre két ingyenes videójátékot kínálnak a felhasználóik számára. Csütörtökig még van lehetőségetek lecsapni nulla forintért a Runbow-ra és a The Drone Racing League Simulatorra, azonban a limitált ajánlat lejárta után frissül a kínálat. Hamarosan rátehetitek a kezeteket a Rising Hellre és a Slain: Back From Hellre, avagy dupla dózisban szállítja az EGS a pokoli akciót!

Slain: Back From Hell

2016 márciusában jelent meg ez a pixelgrafikus platformer, amely a heavy metal és az arcade stílus kedvelőinek tartogat remek pillanatokat. Bathoryn irányításával hat elátkozott birodalmat kell megtisztítanotok az ellenséges erőktől, valamint a hatalmas uralkodóktól, akik mindennél halálosabb fenyegetést jelentenek rátok. Nagyjából hat órányi szórakozást kínál a program (6 birodalom, 6 uralkodó, 6 órányi játék... mindenki kitalálhatja, hogy miért pont ennyi - a szerk.), amely során három különböző fegyverrel pusztíthatjátok a démoni hordákat.

Rising Hell

Roguevania kategóriába sorolja a Steam ezt a platformert, amelyben olyan démoni entitások próbálják felkoncolni a főhőst, amelyeket garantáltan nem láttatok még videójátékban. Különleges pályadizájnja miatt garantáltan tegyetek vele egy próbát, ugyanis ahogy egyre fentebb másztok a pokol mély bugyraiban, egyre nehezednek majd az ellenfelek.

Az ingyenes Rising Hell és Slain: Back From Hell videójátékokatt október 6-án, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a heavy metal zenei stílust?