Gamer mennyországra bukkantak egy elhagyatott raktárban

Gamer mennyországra bukkantak egy elhagyatott raktárban

Nem semmi gyűjtemény már csak ránézésre sem!

Emlékeztek, amikor a világon mindenki elhagyatott raktárakról, azok elárverezéséről szóló műsorokat nézett a TV-ben? A mai napig mennek ilyenek egyes szolgáltatóknál, bár ahogy sok minden más, úgy ez is javarészt platformot váltott és már sokan YouTube-ra, akár TikTokra gyártanak ilyen tartalmakat. Most is éppen egy TikTok videóról van szó, amiben egy elhagyatott raktár újdonsült tulajdonosa valódi gamer mennyországra bukkant.

A kaput felnyitva egy szinte plafonig pakolt raktár fogadta őket, tele régi játékokkal és mindenféle gamer relikviával. Gyűjtői kiadások, speciális konzolok és persze rengeteg old school játék, mint például a Donkey Kong, a Super Punch-Out, a Super Mario Kart vagy éppen a Castlevania: The Adventure. Ráadásul a legtöbb érintetlen, sértetlen állapotban, becsomagolva hevert a raktárban.

@lockerblocker20 Video game collection found in storage!! #storagewars #videogame #videogames #nes #nintendo #collection #1980s #1990s #reseller #fyp #retro #vintage #TeamUSATryoutq ♬ AIN'T GONNA STOP - Carol Kay

Óriási gyűjteményről van szó, ami nem mellesleg egy vagyont érhet. Különösen a régi játékok, a '80-as és '90-es évekből, ha azok között talált egy igazán izgalmas darabot, akkor könnyen lehet, hogy élete hátra lévő részében már nem kell aggódnia a pénz miatt. Augusztus elején például egy akció keretén belül kelt el egy bontatlan 1986-os The Legend of Zelda, azért a darabért 384 ezer dollárt, azaz több, mint 165 millió forintot fizettek.

Bár mi még nem bukkantunk ekkora kincsre, sok más érdekességet naponta bemutatunk nektek TikTokon, kövessétek az Esport1-et ott is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!