Hirdetés

Jelentések szerint újra kiadhatják a Horizon Zero Dawn-t PlayStation 5-re

Az alig ötéves játék kaphat egy új verziót, de azt még nem tudni, hogy remake vagy remastered formát ölt a Zero Dawn.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Egészen újszerű világot teremtett a 2017-ben megjelenő Horizon Zero Dawn és talán egyetérthetünk abban, hogy remek fogadtatásban részesült és sokak kedvencévé vált Aloy története. Az először PlayStationre, majd később PC-re is megjelenő első részt azóta már követte egy folytatás is, viszont a Forbidden West egyelőre még csak konzolra jelent meg. Mielőtt még a Sony bejelentette volna, hogy ebből is elkészítik a PC-s változatot, most azt pletykálják, hogy előtte összehozzák a Zero Dawn remaster vagy remake változatát. Kezdjük ott, hogy nem teljesen őrült az ötlet, hiszen a Marvel's Spider-Man is kapott egy remastered verziót, pedig fiatalabb alkotásról beszélhetünk a 2018-as megjelenését illetően. Emellett a The Last of Us Part 1 is tiszteletét tette PS5-ön, így ezzel már harmadjára dolgozzák fel és adják ki tulajdonképpen ugyanazt a játékot.

Nem 100%-ig világos tehát, hogy ez egy teljes remake lenne, mint a The Last of Us 1. rész esetében vagy csak egy remaster, de néhány részlet arról árulkodhat, hogy inkább az utóbbi projekt valósul meg. A szóbeszéd szerint ez az új verzió kisegítő lehetőségeket, grafikai boostot és különböző javításokat ad a játékmenethez. Bizonyos értelemben olyan, mintha a Forbidden West extráit kapná meg a Zero Dawn.

Ne felejtsük el, hogy időközben a Sony által felügyelt, Netflixes Horizon sorozatot is bejelentették már, ezért nem lenne véletlen, ha annak megjelenése környékén a játék első részének felújított változata is elérhetővé válna a promóció érdekében. Elég csak arra gondolni, hogy a Cyberpunk: Edgerunners milyen módon dobta meg a Cyberpunk 2077 eladásait, gyakorlatilag soha annyian nem játszottak a 2020. decemberében megjelent alkotással, mint most az elmúlt egy-két hónapban az anime miatt.

Arról is csicseregnek a madárkák, hogy a Sony műhelyében egy multiplayerre kihegyezett spin-off is készül. Hogy ezek közül mi igaz vagy mi nem, azt egyelőre nem tudni, alighanem leginkább arra számíthatunk először, hogy a Forbidden West kap egy DLC-t.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!