CS:GO: Ilyen az, amikor fél centin múlik a gazdagság

Közel volt, s mégis oly távol.

Elképesztő, hogy mennyi pénz van a CS:GO-ban. És most nem csak a legnagyobb tornákra gondolunk, de azokra a tartalmakra is, melyeket bárki, akár te is elérhetsz. Ezek többsége persze szerencsejáték, hiszen egyedül a vakszerencse dönt, hogy egy 3 centes vagy egy 3000-es skint nyitsz egy ládából, de a legértékesebb matricák között böngészve is óriási az eltérés, 300 és akár 70 ezer dolláros darab is kiköthet a gyűjteményedben.

Ezt láttad már?

Ebbe futott bele OhnePixel is, aki pár napja élő adásban nyitogatott. Előkerült néhány Revolver láda, pár Cobble pack és egy 2014-es EMS Katowice Major kapszula is, a legendás státuszt elért csapatok matricáival. Utóbbi potom 12 ezer dollárért is elkelhet manapság... nem egy matrica a sok közül, hanem maga a kapszula.

Ebben a kapszulában van ugyanis a legendás Titan matrica is, aminek Holo változata 70 ezer dollárig is rúghat. Nyilván Ohne célja is a Titan volt és nem is múlt sokon, kb. fél centi választotta el a közel 30 millió forint értékű matricától, de helyette behúzott egy 400 dolláros NiP-es darabot.

A tanulság az, hogy mindenki csak felelősséggel űzzön szerencsejátékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!