Hirdetés

Kiderült mennyit kell várnunk a PlayStation játékok PC-s átirataira

Ghost of Tsushima, God of War Ragnarök... tudnánk örülni néhány PC-s portnak.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Egyre több PlayStationös játékot kapnak a PC-sek is, ennek pedig módfelett örülünk! A Sony igazán ütős palettával rendelkezik, amiből szinte mindig kimaradt a PC-s tábor. Szerencsére az utóbbi néhány évben egyre több exkluzív program kap PC-s átiratot, így játszhattunk már a Death Strandinggel, a Horizon Zero Dawnnal vagy akár a Marvel's Spider-Mannel is. Sőt, az is biztos már, hogy hamarosan PC-re is megjelenik a Marvel's Spider-Man: Miles Morales és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection is.

A kérdésünk már csak az, hogy mi lesz a következő? Mikor jön majd például PC-re a God of War Ragnarök? Bár pontos válasszal nem szolgált Hermen Hulst, a PlayStation Studios feje, annyit elárult, hogy a programjaikat minimum 1 évig PS-exkluzív címként tartják majd.

A God of War Ragnarök november 9-én érkezik, tehát a PC-s verzióra leghamarabb 2023 novemberében számíthatunk. Leghamarabb, szóval az is benne van a pakliban, hogy 1 évtől sokkal többet kell majd várnunk.

Ezt láttad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!