Hirdetés

Akciófigyelő: Egy? Nem, kettő! Ennyi játékot ad ingyen most az Epic!

A kínálat lecserélődött, ami azt jelenti, hogy irány az Epic Games Store!

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Nem tudja elengedni az EGS a hetente cserélődő ingyenes videójátékokat. A gamerek legnagyobb örömére ezúttal is két program került fel a polcra, amelyeket 168 órán keresztül bárki leemelhet nulla forintért. Mindössze annyi a feltétel, hogy regisztráljatok az oldalra, majd aktiváljátok a kétfaktoros hitelesítést. Ezek után nincs más dolgotok, mint belépni az ingyenes játékok barlangjába, majd mehet is a kosárba a Rising Hell és a Slain: Back fom Hell. Steamen összesen 8500 forintért kér el a Valve ezért a duóért, avagy egy jelentős összeget spórolhattok néhány kattintással.

Slain: Back From Hell

2016 márciusában jelent meg ez a pixelgrafikus platformer, amely a heavy metal és az arcade stílus kedvelőinek tartogat remek pillanatokat. Bathoryn irányításával hat elátkozott birodalmat kell megtisztítanotok az ellenséges erőktől, valamint a hatalmas uralkodóktól, akik mindennél halálosabb fenyegetést jelentenek rátok. Nagyjából hat órányi szórakozást kínál a program (6 birodalom, 6 uralkodó, 6 órányi játék... mindenki kitalálhatja, hogy miért pont ennyi - a szerk.), amely során három különböző fegyverrel pusztíthatjátok a démoni hordákat.

Rising Hell

Roguevania kategóriába sorolja a Steam ezt a platformert, amelyben olyan démoni entitások próbálják felkoncolni a főhőst, amelyeket garantáltan nem láttatok még videójátékban. Különleges pályadizájnja miatt garantáltan tegyetek vele egy próbát, ugyanis ahogy egyre fentebb másztok a pokol mély bugyraiban, egyre nehezednek majd az ellenfelek.

Az ingyenes Rising Hell és Slain: Back From Hell videójátékokatt október 15-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te ismerted már valamelyik eheti ingyenes játékot korábban?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!