Akciófigyelő: Egy? Nem, kettő! Ennyi játékot ad ingyen most az Epic!

Akciófigyelő: Egy? Nem, kettő! Ennyi játékot ad ingyen most az Epic!

A kínálat lecserélődött, ami azt jelenti, hogy irány az Epic Games Store!

Nem tudja elengedni az EGS a hetente cserélődő ingyenes videójátékokat. A gamerek legnagyobb örömére ezúttal is két program került fel a polcra, amelyeket 168 órán keresztül bárki leemelhet nulla forintért. Mindössze annyi a feltétel, hogy regisztráljatok az oldalra, majd aktiváljátok a kétfaktoros hitelesítést. Ezek után nincs más dolgotok, mint belépni az ingyenes játékok barlangjába, majd mehet is a kosárba a Rising Hell és a Slain: Back fom Hell. Steamen összesen 8500 forintért kér el a Valve ezért a duóért, avagy egy jelentős összeget spórolhattok néhány kattintással.

Slain: Back From Hell

2016 márciusában jelent meg ez a pixelgrafikus platformer, amely a heavy metal és az arcade stílus kedvelőinek tartogat remek pillanatokat. Bathoryn irányításával hat elátkozott birodalmat kell megtisztítanotok az ellenséges erőktől, valamint a hatalmas uralkodóktól, akik mindennél halálosabb fenyegetést jelentenek rátok. Nagyjából hat órányi szórakozást kínál a program (6 birodalom, 6 uralkodó, 6 órányi játék... mindenki kitalálhatja, hogy miért pont ennyi - a szerk.), amely során három különböző fegyverrel pusztíthatjátok a démoni hordákat.

Rising Hell

Roguevania kategóriába sorolja a Steam ezt a platformert, amelyben olyan démoni entitások próbálják felkoncolni a főhőst, amelyeket garantáltan nem láttatok még videójátékban. Különleges pályadizájnja miatt garantáltan tegyetek vele egy próbát, ugyanis ahogy egyre fentebb másztok a pokol mély bugyraiban, egyre nehezednek majd az ellenfelek.

Az ingyenes Rising Hell és Slain: Back From Hell videójátékokatt október 15-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ismerted már valamelyik eheti ingyenes játékot korábban?