Hirdetés

Fortnite: Az összes Rift elhelyezkedése Chapter 3 Season 4-ben

Közel 20 Riftet találhatunk, ha a megfelelő helyen keressük őket.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

A Riftek már nagyon sok ideje a játékhoz tartoznak, hiszen az 5.00-ás frissítéssel jelentek meg először, és azóta a történetszál is szorosan összekapcsolódott velük. Ezekbe a résekbe beleugorva, a magasba kötünk ki, és onnan könnyedén eljuthatunk akár a sziget egy távoli pontjába is.

Számos helyzetben a hasznukra lehet, például ha messze van a kör, ha valaki nyomába szeretnénk eredni, vagy éppen ha valaki elöl menekülnénk. Az alábbi térkép megmutatja az elhelyezkedésüket.

Ahogy látható, összesen öt helyen találhatunk Rifteket, és mindenhol hármasával vannak a pálya szélén. Fellelhetőek Logjam Junctiontól északnyugatra, Rave Cave-től nyugatra, Synapse Stationtől közvetlenül délre, Cloudy Condos alatt, Herald's Sanctumtól keletre az egyik szigeten és végül Lustrous Lagoontól északkeletre.

Az évad további részében számíthatunk olyan változásokra, melyek következtében ez a helyzet megváltozik, de konkrét információink egyelőre nincsenek erről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Gyakran használod a Rifteket?

  • 22 %
  • 56 %
  • 22 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!