Hirdetés

Wild Hearts: Játékmenet videón az EA legújabb játéka

Ahogyan közeledünk a megjelenéshez, egyre több információt leplez le az EA.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Múlt héten érkezett meg a Wild Hearts előzetese, azonban az EA nem áll le, és újabb klippen leplezte le vadászós játékát. A játék hivatalos Youtube-csatornáján közzétettek egy hétperces videót, amelyben már konkrét játékmenet is látható.

A programot az EA a Koei Tecmo Omega Force nevű fejlesztő csapatával együttműködve készíti, amely stílusában Monster Hunter-szerű fantasy játéknak tűnik. Mit is láthatunk? A videó bemutatja a az egyjátékos akciót és a kooperatív játékot is, és megmutatja, hogyan fogunk egy feudális Japán ihlette helyszínen túlélni és levadászni számos szörnyeteget. A Wild Heartsban négy vadászterület is van, mindegyik más-más évszakot képvisel.

Az már az előzetesből is kiderült, hogy nagy hangsúly lesz a craftingon, amellyel különböző gépeket és fegyvereket készíthetünk, amelyek segítenek minket az utunk során és a harcok közben. Rengeteg hatalmas szörnnyel és egyéb teremténnyel küzdhetünk meg, amelyek rendkívül veszedelmesek és szívósak, így sok ügyességre és koncentrációra lesz szükségünk a kalandozások során. A játék várhatóan 2023. február 17-én jelenik meg. Addig is, nézzétek meg az alábbi videót, amelyben minden további részletet megtaláltok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Tetszett a videó?

  • 60 %
  • 40 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!