Előzetest kapott a Monster Hunter kihívójának szánt EA-cím

Februárban érkezik az EA nagyszabású vadászós játéka!

Az Electronic Arts leleplezte vadonatúj vadászós játékát, a Wild Heartsot, amelyet a Koei Tecmo Omega Force nevű csapatával együttműködve fejlesztett ki. Csavar a játékban, hogy nem egy hagyományos világban játszódik, ahol szarvasra, medvére vagy épp farkasra vadászunk. A játékosok Azuma fantáziabirodalmába utaznak, hogy mindenféle mitikus lénnyel csapjanak össze.

A rövid videóban láthatunk többet is belőlük, többségében hatalmas és rendkívül veszélyes ellenfelek, elég egy rossz mozdulat, és mindennek vége. A feudális Japán ihlette világban természetesen nem egy egyszerű puska vagy íj áll rendelkezésünkre. Segítségünkre lesznek a Karakuri nevű gépek, amelyeket elveszett, ősi technológiából hoztak létre. Ezek a masinák mindenféle különleges fegyverré képesek válni, legyen az egy bomba vagy egy óriási szigonypuska. Persze ez csak néhány példa, sok egyéb más hasznos funkcióval rendelkezik majd. Ezen kívül egy katana is a fegyvertárunk részét képezi, amellyel bevihetjük a végső vágást.

Azuma egykor békés hely volt, ahol a kemonók békében éltek az emberekkel. Azonban most ismeretlen okokból, tombolnak, fenyegetik a világot és a benne élőket, és rád hárul a feladat, hogy helyreállítsd az egyensúlyt a birodalomban. A játék egyébként nagyon hasonlít a Capcom Monster Hunter-sorozatára, ám rengeteg újítást ígér ahhoz képest. A Koei Tecmo alelnöke, Yosuke Hayashi azt is elmondta, hogy a fejlesztők másfajta élményre törekednek a Wild Heartsszal, így még további újdonságokra is számíthatunk. Az már biztos, hogy a crafting nagyon fontos szerepet tölt be majd a játékmenetben. A 2023. február 17-én megjelenő cím szóló és kooperatív vadászatot kínál majd akár három játékos számára, és támogatja a crossplay-t minden platformon: PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted galériánkat, ahol további képeket nézhetsz meg a Wild Heartsról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te szereted a vadászós játékokat?

  • 67 %
  • 33 %