Üzlet: Vége a találgatásnak, megvette a KOI a Rogue-ot

Korábban már pletykálták, most már hivatalos a KOI x Rogue-adásvétel. 

A Team Heretics nyáron jelentette be, hogy megvásárolták a Misfits Gaming LEC-spotját. Bluerzorék csapata biztosan ott lesz majd a legrangosabb európai League of Legends-bajnokságban, de ez még csak a kezdete volt az átalakulásnak. Itt a következő hivatalos bejelentés, ami szintén Spanyolországból érkezett. A KOI szervezete megszerezte a Rogue részvényeinek a 60%-át, így jövőre teljes brandváltáson megy majd át a népszerű és eredményes klub. Nem láthatjátok 2023-tól többet a Zsiványok logóját LoL-ban, R6S-ben, CoD-ban, Rocket League-ben, VALORANTban, TFT-ben és FIFA-ban. Minden érintett e-sportjátékban a KOI lila színeivel találkozhattok majd, amelyet érdemes elkezdeni már most megszokni. Az év egyik legnagyobb e-sportüzletét maga Ibai Llanos jelentette be tegnap a hivatalos Twitch csatornáján. Az aláírt megállapodás részleteit az alábbiakban olvashatjátok.

Ibai hatáskörei, spanyol-angol tartalmak és az LEC-bajnok együttes helyzete

Mivel többségi tulajdonos lett a KOI, ezért Ibai gyakorlatilag abszolút teljhatalmat kapott. Minden kérdésben az ő szava dönt, a szponzori és üzleti szerződéseket csak ő írhatja alá. A spanyol influenszer közösségi médiafelületeit felhasználják majd arra, hogy minél több embert elérjenek spanyolul és angolul egyaránt. 

  • Az AGO ROGUE 2023-tól a spanyol ligában (LVP SL) harcol
  • Az LEC-csapat minden tagját megtartják jövőre
  • Senkit nem rúgnak ki a Rogue-ból a KOI-üzlet miatt
  • Ibai mindenről is tudni szeretne, de hagyja a Rogue szakembereit dolgozni. A lényeg, hogy a klubnak előnyös döntések születhessenek a háttérben
  • A Riottal közölte Ibai, hogy a spanyol bajnokság minden KOI érintett mérkőzését co-streameli majd, sőt a Rogue Worlds meccseit is adja majd a csatornáján, de csak hanggal, kép nélkül

A közösség összességében pozitívan fogadta a bejelentést. Remélik, hogy az együttműködés mind a jövőbeli KOI, mind a jelenlegi Rogue számára hasznos előnyökkel jár.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.