Hirdetés

Nagy leárazásokkal találkozhatunk az Ubisoft Store-ban

Kezdetét vette az őszi leárazás, most érdemes lecsapni a játékokra.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Most már hivatalosan is itt az ősz, hiszen az Ubisoftnál elkezdődött az évszakos leárazás, melynek köszönhetően sokkal kedvezőbb áron gyűjthetjük be a kinézett játékokat. A több száz leárazott termék között válogatva találkozhatunk olyanokkal, melyek jelenleg akár az eredeti ár ötödéért beszerezhetőek.

Mindenkinek ajánlom, hogy böngéssze át az Ubisoft Store-t, mert ez tényleg egy különleges lehetőség a spórolásra, de alább összeszedtem pár népszerű játékot – ami a legtöbbeteket érdekelheti –, melyekhez most jóval olcsóbban hozzájuthattok.

A leárazások egészen október 13-ig tartanak. Ezenfelül ha a FRESH" kódot használjátok, akkor egy termék vásárlásakor 10%, kettő estén pedig 20% kedvezményben részesülünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szoktál vásárolni a leárazások alkalmával?

  • 0 %
  • 92 %
  • 8 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • simonjanos 3 hónapja
    pont október 10-ig van free account: Far Cry 6 kijátszva erősen, mondjuk DLC-k-ek lehet még végigtolom (~3x 1-2 óra : ) Assassin's-ból is elég az Origins és Odyssey ... Még beleférhet némi For Honor is, Anno-ból meg ott van az előző ingyenesen - szóval (én) full free XD
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!