Botrányba fulladt a TwitchCon, miután többen megsérültek

Botrányba fulladt a TwitchCon, miután többen megsérültek

A korábbi felnőttfilmes biztosan sokáig nem felejti el az eseményt.

Emlékezetes marad az idei San Diego-i TwitchCon, ám nem biztos, hogy úgy, ahogy azt a szervezők előzetesen remélték. Sérülések egész sora akasztotta meg az eseményt, amelyek nagy részéért egyetlen helyszín felelt: egy bizonyos habgödör. Nem hangzik jól, igaz?

A Lenovo Legion standján egy Face Off eseményt rendeztek, amelyen a streamerek Gladiators című sorozathoz hasonlóan párnázott rudak segítségével próbálták egymást leütni a magasba emelt pódiumokról. Az emelvényeket egy habgödörben helyezték el, amely azonban nem volt elég mély. Már korán látszott, hogy nem biztos, hogy jó ötlet ezekbe ugrani és esni, mert nem tűnt többnek, mint egy vékony réteg habkocka, amely egyfajta felfújható medencében volt szétszórva a konferencia kemény padlóján.

Már pedig pontosan ez történt a korábbi felnőtt filmes színésszel, a jelenleg 802 000 követővel rendelkező Twitch streamerrel, Adriana Chechikkel. Miután a gödörbe ugrott, két helyen is eltörte a hátát, amibe műtéti úton fém tartó rudakat kellett belehelyezni. Bár Chechik sérülése volt a legsúlyosabb, nem ő volt az egyetlen streamer, aki megsérült a habgödörben. LochVaness kificamította a térdét és kificamította a bokáját, miután a győzelmét követően lelépett a dobogóról, mások pedig hátfájásra és járási nehézségekre panaszkodtak a saját eséseiket követően.

Bár a versenyzőket figyelmeztették, hogy ne ugorjanak a gödörbe, és alá kellett írniuk a felelősségről való lemondást, a standnál lévő kommentátor azt mondta, hogy „a Lenovo Legion standjánál minden a biztonságról szól. Azt szeretnék, ha mindenki jól szórakozna, beleugorhatna a habba és jól érezné magát". Ezzel egy kissé megtévesztették a résztvevőket, akik azt hihették, nagyobb biztonságban vannak. Feltételezték, hogy nagyobb gondot fordítanak arra, hogy a habgödör, amelyet azért helyeztek el, hogy az emberek beleessenek, valóban biztonságos legyen egy felnőtt ember számára. A gödröt természetesen végül bezárták. Egy másik streamer is megsérült korábban a TwitchConon, egy ezzel nem összefüggő incidensben. A Genshin Impact streamer Zummmers a World Balloon Cupon versenyzett, egy olyan eseményen, ahol a játékosok egy léggömb levegőben tartásáért versenyeznek. A versenyt egynappali makettjében rendezték meg, Zummmers akkor törte el a bokáját, amikor átugrott egy széken.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szeretsz ilyen habgödörbe ugrani?

  • 61 %
  • 17 %
  • 22 %