Cyberpunk 2077: Egy modnak hála már a kiberpszichózist is átélhetjük

Cyberpunk 2077: Egy modnak hála már a kiberpszichózist is átélhetjük

A hiánypótló addonnak hála V-nél is elgurulhat a gyógyszer, ha túl sok krómot használunk. 

Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Cyberpunk Edgerunners  zseniálisan sikerült, ami miatt milliók találtak rá vagy tértek vissza újra a CD Projekt RED egyre csiszoltabb gyémántjához. A fejlesztők persze rá is játszottak az egészre és a széria külön frissítést kapott a Cyberpunk 2077-ben, a játékosok meg hálából végtelen mennyiségű moddal árasztották el az internetet, így akár már Lucy-szerűre is szabhatjuk V karakterét. 

A különböző modok egyébként végtelen lehetőségeket jelentenek, mivel nem csak a játék kinézetén lehet velük módosítani, de a játékmenetet is tudjuk velük befolyásolni. Egy modder, név szerint DJ_Kovrik nemrég hiánypótló addonnal jelentkezett, ami lehetővé teszi, hogy a sokat emlegetett kiberpszichózist mi is átélhetjük, ha túl sok krómot szereltetünk be V testébe. Bemutató az alábbi videóban!

A Nexus Mods honlapján elérhető program alapvetően hozzáad a játékhoz egy Humanity névre keresztelt mérőt, ami annak függvényében csökken, mennyi beültetésünk van, illetve hány embert küldünk át a másvilágra a játékmenet során. Ha csak kismértékben csökken az emberségünk, akkor még csak vizuális anomáliákat tapasztalhatunk, viszont ha túlfeszítjük a húrt, akkor a mozgási sebességünk, továbbá a regenerációnk is kevesebb lesz. A tüneteket persze lehet orvosolni egy kraftolható vagy megvásárolható inhalátor segítségével, így teljesen kimaxolhatjuk a Cyberpunk élményt. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!