Edgerunners modok árasztották el a Cyberpunk 2077-et

Edgerunners modok árasztották el a Cyberpunk 2077-et

A hatalmas sikerű anime sorozatnak rengeteg új játékos is köszönhető.

A Cyberpunk 2077 játékon alapuló Edgerunnrers szeptember 13-án jelent meg a Netflix kínálatában, és ennek az anime sorozatnak ismét sikerült felkelteni az RPG iránti érdeklődést, amely a 2020-as megjelenés óta, igencsak alábbhagyott. Az elmúlt két hétben napi szinten egymillió játékos látogatott el Night City-be, ezáltal pedig újra a figyelem középpontjába került a Cyberpunk 2077 is.

A játék Nexusmods oldalát ellepték a különféle modok, melyek a sorozat hangulatát hivatottak még inkább megteremteni. Ezen rövid időszak alatt is több mint 30 készült, így van miből válogatnia a rajongóknak.

Többek között előre lekreált karaktereket és testreszabási lehetőségeket tölthetünk le – például Lucy arcát, amit már sok ezer játékos alkalmaz –, de így megszerezhetjük Rebecca pisztolyait, vagy akár a műsor zenéit is hallgathatjuk a rádióban. Biztosak lehetünk abban, hogy folyamatosan újabb és jobbnál jobb modok lesznek elérhetőek, főleg, hogy a CD Red Project kiadott egy még komolyabb modding eszközt, ami ebben a kreátorok segítségére lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszett az Edgerunners sorozat?

  • 67 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 33 %