Hirdetés

Edgerunners modok árasztották el a Cyberpunk 2077-et

A hatalmas sikerű anime sorozatnak rengeteg új játékos is köszönhető.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 játékon alapuló Edgerunnrers szeptember 13-án jelent meg a Netflix kínálatában, és ennek az anime sorozatnak ismét sikerült felkelteni az RPG iránti érdeklődést, amely a 2020-as megjelenés óta, igencsak alábbhagyott. Az elmúlt két hétben napi szinten egymillió játékos látogatott el Night City-be, ezáltal pedig újra a figyelem középpontjába került a Cyberpunk 2077 is.

A játék Nexusmods oldalát ellepték a különféle modok, melyek a sorozat hangulatát hivatottak még inkább megteremteni. Ezen rövid időszak alatt is több mint 30 készült, így van miből válogatnia a rajongóknak.

Többek között előre lekreált karaktereket és testreszabási lehetőségeket tölthetünk le – például Lucy arcát, amit már sok ezer játékos alkalmaz –, de így megszerezhetjük Rebecca pisztolyait, vagy akár a műsor zenéit is hallgathatjuk a rádióban. Biztosak lehetünk abban, hogy folyamatosan újabb és jobbnál jobb modok lesznek elérhetőek, főleg, hogy a CD Red Project kiadott egy még komolyabb modding eszközt, ami ebben a kreátorok segítségére lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Neked tetszett az Edgerunners sorozat?

 • 67 %
 • 0 %
 • 0 %
 • 33 %
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • GeryDee 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Szirtisas 2 hónapja
  Imádtam és nagyon fájt a vége is. :c
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!