Hirdetés

A Cyberpunk 2077 immár lekörözte a The Witcher 3-at!

Rohamosan növekszik a játékosok száma, nem véletlenül.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

Lassan két éve történt, hogy a CD Project Red nagy dobását, a Cyberpunk 2077-et kiadták. A játék korai időszaka nem nevezhető sikertörténetnek, mivel a megszámlálhatatlan mennyiségű hiba és a sok hiányzó funkció, nem adott lehetőséget a tökéletes játékélményre. Szerencsére a fejlesztők ezt nem hagyták annyiban, és azóta is azon dolgoznak, hogy az alkotásuk megkapja a neki járó elismerést, és az egyik legjobb RPG legyen.

Ezen törekvésük már szemmel látható eredményeket hozott, hiszen a játékosok száma rohamos növekedésbe kezdett az elmúlt időszakban. A folyamatosan érkező tartalmaknak, és a játékhoz kapcsoló Cyberpunk Edgerunners anime sorozatnak köszönhetően, már meg is döntötte egy nagyon sikeres, szintén CD Project klasszikus rekordját.

A The Witcher 3 egyidejű játékos csúcsa Steamen 103 329, a Cyberpunk 2077 pedig most elérte a 117 872-es számot, és ez folyamatosan emelkedik. Az Edgerunners szeptember 13-ai megjelenése óta, naponta több mint egymillióan látogatnak el Night City-be.

Habár a mostani adatok jóval elmaradnak a megjelenéskor tapasztaltaktól – több mint egymillió egyidejű játékos –, az nagyon bizalomgerjesztő, hogy ennyi idő után növekedésnek indult a játékosbázis, és ez hosszútávon biztonságot adhat a Cyberpunk 2077-nek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Játszol a Cyberpunk 2077-tel?

  • 25 %
  • 38 %
  • 38 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!