Minden, amit a ma esti Night City Wire során bejelentett a CD Projekt Red

Minden, amit a ma esti Night City Wire során bejelentett a CD Projekt Red

Alig várjuk, már az első Cyberpunk 2077 DLC érkezését!

A Ubisoft szombaton, szeptember 10-én tartja meg következő Forward névre keresztelt online bemutatóját, ahol lesz Assassin's Creed, The Division, Skull & Bones és még ki tudja milyen finomságok. Én azonban sokkal jobban vártam ma késő délutáni órákat, hiszen ma a CD Projekt RED tartott hasonló bemutatót, főszerepben a Cyberpunk 2077-tel, de azért egy kis The Witcher is belefért a programba.

Íme minden újdonság, amit a derék lengyel fejlesztők bejelentettek ma!

Új The Witcher játék, de még nem az

Nem, sajnos nem a The Witcher 4 került terítékre, hanem egy aprócska de szeretnivaló program, ami egyaránt játszható lesz a Cyberpunk 2077-ben és mobilkészülékeinken is. Ez a Roach Race, amiben Geralt lovát kell terelgetnünk, nagyon hasonlóan a Google dínós játékához a Chrome-ban. A játék néhány másodpercig látható az alábbi videóban, 13:28-tól.

Edgerunner update és az 1.6

Az új anime, az Edgerunners nyitotta a showt és csak végig is vonult rajta. Kaptunk egy angol nyelvű előzetest, néhány fantasztikust felvételt, a Cyberpunk 2077 és az Edgerunners otthonául is szolgáló Night City-ről és az anime szereplőiről. Természetesen a főszereplő ruhái és fegyverei megérkeznek majd a játékba is, ahogy lelkesen vadászhatunk majd ingame néhány új Edgerunners easter eggre is.

Az igazi csemege azonban az 1.6-os patch. Míg a fejlesztők saját elmondásuk alapján, eddig a hibajavításokra és arra koncentráltak, hogy a Cyberpunk 2077 olyan állapotban legyen játszható, ahogy azt ők megálmodták, addig az 1.6 valami újnak lesz a kezdete. Ez lesz az utolsó nagy patch az előző generáció konzoljaira és bár kevés részletet árultak el a frissítésről, azt már elmondták, hogy érkezik a járművek közötti harc, melynek köszönhetően őrült üldözésekbe és látványos autós/motoros harcokba bocsátkozhatunk majd.

Az első Cyberpunk 2077 DLC

A végére tartogatták persze a legnagyobb dobást. Végre velős tartalmi kiegészítővel bővül a Cyberpunk 2077, jön az első DLC! Egy hangulatos előzetes keretein belül mutatkozott be a Phantom Liberty, amiben visszatér V és Johnny Silverhand is, ám új helyszínt, új szereplőket, új sztorit, új fegyvereket, új eszközöket, új ruhákat kapunk majd.

Részletekbe itt sem mentek bele, de nagyon úgy tűnik, hogy V az Új Egyesült Államok kormányának szolgálatába szegődik. A tervek szerint, a Phantom Liberty valamikor 2023-ban jelenhet meg és reméljük, hogy ez nem fog annyit csúszni, mint az alapjáték.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!