Új játékon dolgoznak a Riot és az EA veteránjai!

Új játékon dolgoznak a Riot és az EA veteránjai!

Egy igazán színes játékot ígérnek a fejlesztők.

A Vela Games – melynek volánja mögött egykori EA és Riot veteránok ülnek – bejelentette vadonatúj játékát, az Evercore Heroest. Ez a dublini székhelyű stúdió első címe, amely ötvözi a MOBA-kban megtalálható, valós idejű, ügyességre összpontosító játékmenetet az MMO dungeonjeiben ami népszerű műfajok egyedülálló csavarja lehet.

A játék a Lumerea nevű tudományos fantasztikus világban játszódik, ahol sokféle, változatos és egyedi hősökkel játszhatunk. Többek között olyan karaktereket, mint az orgyilkos Shade, a tankos Fyn és az íjász Zari. hogy az várható volt, minden hősnek megvannak a maga képességei és erősségei.

„Mindig is az volt a célunk, hogy olyan játékot készítsünk, amire a játékosok igazán vágynak, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy szakítunk a megszokott formákkal" – mondta Travis George, a Vela Games vezérigazgatója és társalapítója. „Az Evercore Heroeszal egy egyedülálló többjátékos élményt építünk, amely friss, új módon egyesíti a készségalapú kooperatív és a kompetitív játékot. A korai tesztelés során kapott több mint két évnyi visszajelzés után el vagyunk ragadtatva, hogy végre megoszthatjuk a játékot a világgal."

A filmes bejelentő trailert megnézve tényleg a League of Legends hangulatát érezni a világból és a szereplőkből. A színes csapat összefog, hogy együtt győzzék le a nagyobb ellenséget. A játékot ezen a hétvégén – október 13-16. között – megnézheted közelebbről is, ha regisztrálsz az Evercore Heroes weboldalán és a Discordon keresztül. A weboldalon kötelező, de ha a Discordra is beugrasz, akkor extra esélyed van a bejutásra, szóval mindkettőt érdemes megcsinálni, ha nagyon szeretnéd kipróbálni a játékot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó játék lesz az Evercore Heroes?

  • 63 %
  • 38 %