Ha nem tetszenek az új NFS-effektjei, ki is kapcsolhatod azokat

Ha nem tetszenek az új NFS-effektjei, ki is kapcsolhatod azokat

Neked mi a véleményed ezekről az animált effektekről?

Különleges újdonsággal készül a Criterion Games a legújabb Need for Speed-rész, az Unbound kapcsán. Előző héten leplezték le a programot egy előzetessel, ami erős anime beütést kapott. Először a közösség nagy része azt hihette, hogy a különböző animációk az autó körül csak az trailerben jelenik majd meg, hogy növelje a hype-ot, javítsa a hangulatot. Nos, úgy tűnik tévedtünk.

Ugyanis a NFS hivatalos Twitter-oldalán kitették az alábbi bejegyzést, amin egy újabb videó látható. Ebben bemutatják ezeket az animált effekteket. Arról nem érkezett hír, hogy az ugratáskor megjelenő szárny, az autó felett látható embléma, vagy épp a gumifüstöt felturbózó animáció mikrotranzakció részeként lesz-e megvásárolható, de ismerve az Electronic Artsot, erre jó esély van.

A közösség jó része azonban elutasítással fogadta. Személy szerint úgy gondolom, hogy borzalmasan néz ki, és ezzel többen egyet értettek azok közül, akivel beszéltem és sok hasonló hozzászólást lehet olvasni a poszt alatt is. Akiknek nem tetszik, az is megnyugodhat, ugyanis a Need for Speednél megerősítették, hogy a funkicót ki lehet kapcsolni, sőt, eleve rendelkezhetünk úgy, hogy egyáltalán ne kerüljön fel. Persze akinek elnyerte a tetszését, az nyugodtan használja és élvezze, hogy animációval teszik teljesebbé a száguldás élményét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ki fogod kapcsolni ezeket az effekteket?

  • 67 %
  • 33 %