LoL: Kijavították Oriannát, de két karakter még mindig problémás

LoL: Kijavították Oriannát, de két karakter még mindig problémás

A videókból jól kivehető, hogy akár meccseket is eldönthetnek ez a furcsa hibák.

Éjt nappallá téve dolgoznak azon a Riot Gamesnél, hogy minden tökéletesen alakuljon a 2022-es League of Legends-világbajnokságon. Az első napokban a koronavírus miatti izolációs procedúrák okoztak fejtörést a szervezőknek, a csoportkörben volt pár chronobreaket eredményező eset, valamint több olyan karakterhez kapcsolódó bug, amely azonnal szemet szúrt a remek megfigyelőképességgel rendelkező nézőknek. Oriannát az ultijához kapcsolódó miatt átmenetileg tiltották is a Worldsről, de gyorsan orvosolni tudták a programkódban kialakult anomáliákat, így a népszerű mágus holnap estétől ismét pickelhető lesz. Van azonban még két hős, amelyiknek egy-egy képessége szintén hibásan működik.

Gnar és a bumerángja

Hiába lehetne kiszámítani a röppályáját a szőrös yordle Q képességének, néha a LoL úgy gondolja, hogy inkább más irányba sebzi meg az ellenfeleket. Ennek a bugnak köszönhetően tudta a DRX elkapni Waywardot torony alatt, amely a Top Esports számára egy újabb szög volt ennek a Bo1-nek a koporsójában. Vandiril videójából kiderül, hogy már 2021-ben is aktuális volt ennek a hibának a felszámolása, de ezek szerint még nem jutottak el eddig a Riot programozói.

Darius és az ulti töltési ideje

BrokenBlade úgy vágta töltési időre Darius nyaktilóját, hogy annak egyáltalán nem kellett volna megtörténnie. Shakarez (videós producere a Riotnak) elismerte, hogy félúton abbamaradt a végső képesség castolása, mégis CD-t kapott a Darius R.

A G2 Esports nem élt semmilyen óvással, nem igazán foglalkoztak ezzel a problémával, pedig egy nagyon fontos mérkőzésen okozott hátrányt az LEC ezüstérmesének ez a bug. Remélhetőleg a további mérkőzéseken nem ezek a "furcsaságok" kapják majd meg a reflektorfényt, hanem a kiváló taktikázások a csapatok részéről, valamint a remek egyéni megmozdulások a világ legjobb idézőinek prezentálásában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Dariusnak melyik szerinted a legjobb skinje?