Kiszivárgott videón látható a Ubisoft egyik titkos játéka

Kiszivárgott videón látható a Ubisoft egyik titkos játéka

A felvétel elég rossz minőségű, de hitelesnek tűnik.

Mostanában több projektnél is problémái akadtak a Ubisoftnak, elég csak a Skull & Bonesra, a Hyper Scrapesre gondolni, de említhetnénk a Ghost Recon: Frontline-t is. Ennek ellenére természetesen kitartóan próbálkozik a kiadó, mi mást is tehetne. Azonban a Project U kapcsán is történt egy kis fennakadás.

Ugyanis kiszivárgott az internetre egy közel két perces videó, amely több közösségi platformot is bejárt. A videóban több Ubisoft-munkatárs beszél a játékról, amelyről az első játékmenet klipeket is megnézhettük, rögtön a videó legelején. Az azonnal megállapítható, hogy a Fortnite mély nyomokat hagyott a készítőkben. A felvétel elég rossz minőségű, ám hitelesnek tűnik, ugyanis tényleg a cég alkalmazottai láthatóak a csíkos képen, például Karl Luhe producer és Damien Kieken creative director.

Rögtön az elején elárulják, mit takar az U. A Unite, vagyis egyesülés, összefogás rövidítése, ugyanis a programban a sikerek eléréséhez elengedhetetlen lesz, hogy más játékosokkal együttműködj. Évek óta dolgoznak a projekten megfeszített munkával, céljuk pedig, hogy egy, az eddigiektől eltérő shooter-élmény biztosítsanak. A játék fejlesztése ott tart, hogy a Ubisoft egy zárt teszttel készül, amelyen csak néhány ezer szerencsés játékos vehet részt, ennek apropóján készült a videó. Megszólalt egy concept artist és community developer is, akik arra biztatják a teszten résztvevőket, hogy a lehető legtöbb és legrészletesebb visszajelzést küldjék a tapasztalataikról, ugyanis minden véleményt figyelembe vesznek, hogy a lehető legjobb irányba tereljék a szoftvert.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod már a Project U megjelenését?

  • 50 %
  • 50 %