FIFA 23: Ismét magyar játékost köszönhetünk a hét csapatában!

FIFA 23: Ismét magyar játékost köszönhetünk a hét csapatában!

A négyből kétszer kapott magyar játékos ekkora elismerést.

Fantasztikus alapaszakaszon van túl Gazdag Dániel. Az amerikai élvonalban (MLS) szereplő Philadelphia Union megnyerte az alapszakaszban a keleti konferenciát, így magabiztosan várhatja a rájátszást.

A nyugaton ugyanez nem jött össze Sallói Dánielnek és csapatának, a Sporting Kansas Citynek. A tavaly kiemelkedő évet produkáló támadó idén 7 gól 5 gólpasszal zárt, míg csapata 12. lett. Visszatérve Gazdagra, kulcsszerepet vállalt a menetelésben, kétszer szerzett mesterhármast, köztük az utolsó fordulóban, amivel kiérdemelte a TOTW-tagságot, összesen pedig 22 gólt és 11 gólpasszt osztott ki, amellyel második helyen végzett a rangsorban, olyan sztárokat megelőzve, mint Higuain, Bale, Chicharito vagy épp Shaqiri. Ezzel Willi Orbán után ismét került be magyar játékos a Hét csapatába. Kik kerültek be mellé?

A rengeteg promóció és különleges lap mellett a TOTW már talán nem a legfontosabb a játékosok életében, de azért remek kis lapokat lehet összeszedni. Ráadásul van több olyan játékos is, akire még számíthatunk a jövőben, hogy bekerül a Hét csapatába, ahol egyre jobb kártyákat kapnak. Bár most már a játékosok elkezdtek egyre jobb lapokat összeszedni és egyre erősebb csapatokat összerakni, a TOTW-kártyák is még sok embernek segíthetnek.

Gazdag mellett jó néhány sztárt találunk, például a PSG kapusát Gianluigi Donnarummát, a Barca fiatal tehetségét Pedrit, a Chelsea ászát, Mason Mountot vagy a Manchester City balhátvédjét, Joao Cancelot, de Martinelli szereplése sem meglepetés.

Te kinek örülsz leginkább a listán? Kit hiányolsz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megnyerheti Gazdag Dániel csapata az MLS-t?

  • 20 %
  • 80 %