Találós kérdés: Mi az, 30 ezer forintba kerül, de csak 30 fps-sel fut, még PS5-ön is?

Találós kérdés: Mi az, 30 ezer forintba kerül, de csak 30 fps-sel fut, még PS5-ön is?

Ismét alkotott a Warner, becsapták vásárlóikat.

A 2022-es ősz legnagyobb dobásának ígérkezik az a Batman játék, amiben Batman nem is lesz játszható, ellenben Robin, Nightwing, Red Hood és Batgirl igen, sőt akár coop módban is! Hónapok óta figyeljük már a Gotham Knights fejlesztését, a legutóbbi előzetes például azonnal levett minket a lábunkról, ám van egy kis bökkenő. Ezúttal nem Sauron a gyűrűkkel, hanem a Warner Bros. a játékkal, de mégis mindannyiunkat becsaptak!

Sajnos nincs erre jobb szó. Véletlen lenne, hogy a kiadó és a fejlesztők is az utolsó pillanatig titkolták volna a játék legnagyobb gyengeségét? Aligha! Tegnap kiderült, hogy a játék bár gyönyörű szép lesz, a jelen generációs konzolokon, azaz PS5-ön és Xbox Series X/S-en is csak 30 fps-sel fut majd. Ez egy fejlesztőtől érkezett Discord-válaszból derült ki.

Öt nap van hátra a megjelenésig, a közösség pedig érthetően felháborodott. Coop mód ide vagy oda, 2022-ben, a jelenlegi konzolokon, alapvető elvárás a minimum stabil 60 fps, amit a Gotham Knights nem tud megugrani. Egy későbbi frissítésben talán megoldják majd a fejlesztők, addig viszont egyre többen mondják fel előrendelésüket, ami alaposan visszavetheti majd a játék sikerét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!