További részleteket árult el sérüléséről a népszerű streamer

További részleteket árult el sérüléséről a népszerű streamer

Az egykori felnőtt filmes még jó sokáig érezni fogja a TwitchCon hatását.

A múltkori TwitchConon a népszerű Twitch-streamer, Adriana Chechik két helyen is eltörte a hátát, miután beleugrott egy habgödörbe, amely nem volt megfelelően biztosítva. Azóta részleteket és videót osztott meg a sérüléseiről, amelyeket látva, igencsak súlyosak. Az eset San Diegóban történt bő egy hete, a hírről mi is beszámoltunk. Az egykori felnőtt filmes szinésznő azóta részletesen dokumentálja közösségi oldalain, hogy halad a felépülése.

Először október 12-én Twitteren jelentkezett, ahol azt írta: „Szóval a műtét jól sikerült, 5 óra 30 perc! Több fúzió, mint vártam, a csontok teljesen összetörtek és idegkárosodást szenvedtem a hólyagomban, azonban remélhetőleg a közeljövőben újra tudok pisilni... volt némi vérzés a csont körül, de összességében jól vagyok!"

Másnap arról írt, hogy megpróbált felülni, de az olyan fájdalommal járt, hogy nem akar újra próbálkozni vele. Borzalmas fájdalmai vannak, amitől sokat sír. Többen azzal vádolták, hogy felelőtlen volt, amikor beugrott a gödörbe, ám kikéri magának ezeket a vádakat. „Azoknak, akik azt kérdezik, miért ugrottál. Ne kiáltsatok ki felelősnek! Én is azok közé tartozom, akik feltételezték, hogy megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett zajlik az esemény. Ez olyan, mintha beülnénk egy autóba, és azt feltételeznénk, hogy a légzsák működik, de nem működik. Nem én vagyok a hibás. A sérült áldozatok egyike sem az." Azt is elárulta, hogy mozgásképtelen, amiről sosem gondolta volna, hogy bekövetkezik, és nagyon hálás az ápolóknak a sok segítségért. Végül október 14-én sikerült egy keveset sétálnia, nagy fájdalmak közepette, amiről videót is megosztott.

Végül október 14-én volt az utolsó műtétje, majd tegnap elhagyhatta a kórházat. Ám még hosszú gyógyulás vár rá, mielőbbi felépülést kivánunk!

A streamer egyébként jót szórakozik a baleseten, úgy tűnik a jókedvét nem vesztette el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktad nézni Adriana Chechik streamjeit?

  • 20 %
  • 80 %