LoL: Itt vannak K'Sante képességei magyarul, ismerd meg az új hőst

LoL: Itt vannak K'Sante képességei magyarul, ismerd meg az új hőst

Kiderült K'Sante érkezésének hivatalos dátuma is.

A Riot Games szép lassan építette fel a 162. League of Legends-hős körüli hype-ot, azonban tovább nem rejtegethették K'Sante képességeit. Három kedvcsináló videó után megérkezett a hivatalos leírása az LMBTQ-fekete harcosnak, avagy mindenképpen olvassátok el az alábbi sorokat, nehogy meglepetés érjen titeket, mikor összetalálkoztok az Idézők szurdokában a legújabb hőssel.

Passzív – Rettenthetetlen ösztön (Dauntless Instinct)

K’Sante sebző képességei rövid időre megjelölik az eltalált ellenfeleket. A megjelölt célpont elleni támadások felhasználják a jelet, és bónusz sebzést, valamint a maximális életerővel arányos fizikai sebzést okoznak.

Mindent bele!: A megjelölt célpont elleni támadás fizikai sebzést és az életerővel arányos tényleges sebzést okoz.

Q – Ntofócsapások (Ntofo Strikes)

K’Sante lesújt a fegyverével, amivel fizikai sebzést okoz a körülötte lévő kis területen, és rövid időre lelassítja az eltalált célpontokat.

Az eltalált ellenfelek után K’Sante egy rövid ideig aktív jelzőre tesz szert. Két jelző elérésekor K’Sante egy lökéshullámot indít el, amely maga felé húzza az ellenfeleket.

Mindent bele!: Csökkenti a képesség töltési idejét, és nem lassítja le az eltalált célpontokat.

W – Úttörő (Path Maker)

A varázslás kezdetén: K’Sante védekező állásba emeli a fegyvereit, rövid időre Megállíthatatlanná válik, és csökkenti az őt érő sebzést.

A gomb felengedésekor: K’Sante előretör, a maximális életerővel arányos fizikai sebzést okoz, valamint hátralöki és elkábítja az ellenfeleket, akiken áthalad. A hatások időtartama attól függ, meddig töltötte a képességet.

Mindent bele!: Frissül a képesség töltési ideje, megnő a sebzéscsökkentés, a feltöltési időtől függően további fizikai sebzést okoz, és kétszeresére nő a feltöltés és a roham sebessége.

E – Lábmunka (Foot Work)

K’Sante előretör, és rövid időre pajzsot von maga köré. Ha egy szövetséges a célpont, jelentősen megnő a megtett távolság, és a szövetséges is megkapja a pajzsot. A képesség időtartama alatt más varázslatokat is el lehet sütni.

Mindent bele!: Megnő a rohamozási sebesség. Ha üres helyre rohamoz, megnő a hatótáv, és áthaladhat falakon is.

R – Mindent bele! (All Out)

K’Sante összetöri a tonfái külső rétegét, amivel fizikai sebzést okoz egy ellenséges hősnek, és hátralöki őt. Ha az ellenfél falnak csapódik, megnövelt fizikai sebzést szenved el, átlökődik a falon, és rövid időre elkábul. K’Sante ezután az ellenfélhez rohamoz, és nő a Mindent bele! időtartama.

Mindent bele!: K’Sante elveszíti a maximális életereje, a bónusz páncélja és a bónusz varázsellenállása egy részét. Ugyanakkor megnő K’Sante sebzés és életvarázs értéke, és átalakulnak a képességei.

K'Sante a 12.21-es LoL-frissítéssel, november 2-án érkezik meg az éles szerverekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te azonnal megveszed majd K'Santét a megjelenés után?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.