Amouranth visszatért a Twitchre

Amouranth visszatért a Twitchre

Napok óta először indított élő adást a megosztó streamer.

Két nappal azután, hogy felfedte a férje által elszenvedett bántalmazást, Kaitlyn "Amouranth" Siragusa visszatért a Twitchre, és biztosította rajongóit, hogy biztonságban van. A streamingsztár boldog, hogy szabad.

Amouranth október 15-én egy sokkoló vallomást tett az élő közvetítése során, amelyben részletesen beszámolt a mérgező házasságáról és a férje által elszenvedett állítólagos bántalmazásról. A streamben elárulta, hogy férje tartja ellenőrzés alatt a fiókjait és a pénzügyeit is. A kapcsolatukat is a férj parancsára kellett titokban tartani, mert ha kiderül, hogy nem szingli, az „ártott volna az üzleti modellnek". Az adást követően a tartalomgyártó eltűnt a nyilvánosság elől, sokan elkezdtek aggódni a jólétéért. A mai közvetítésében meg is említette, milyen jól esett ez neki, ugyanis olyan személyektől is kapott jókívánságokat, akik alapvetően nem kedvelik. Ezen felül további jó hírekkel szolgált.

„Mától újra hozzáférhetek minden számlámhoz és pénzügyemhez. Ő nincs itt, segítséget próbál szerezni. Én is segítséget keresek, jogit és érzelmit egyaránt."  Úgy tűnik tehát, végre tényleg szabad lehet, saját döntéseket hozhat és biztonságban van. Ez a legfontosabb. Ehhez azonban sok ügyet kellett intéznie. „Részben ezért nem voltam fent. Mindent el kellett intéznem. Valamint sok látogatóval és rendőrségi hívással foglalkoztam. Pozitívan tekintek a jövőbe, örülök, hogy szabad vagyok. Annak is örülök, hogy a kutyák jól vannak."

Azt, hogy ez miként befolyásolja a jövőjét, még nem tudja. „Nem tudom, mit fogok csinálni mostantól. Remélhetőleg sokkal több állatos streamet. Időbe telik majd feldolgozni a történteket. Nem tudom, hogy mikor, vagy hogy visszatérek-e egyáltalán a teljes munkaidős beosztáshoz. Legalábbis egyelőre azt hiszem, most nyugodt pihenéssel töltöm majd az időmet."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktad nézni Amouranth streamjeit?

  • 20 %
  • 80 %